Tarih: 26.09.2019 00:05

Tanımayan kaldı mı?

Facebook Twitter Linked-in

Tanımayan kaldı mı?

Gigi Hadid, bir zamanlar çok az tanınan biriydi… Nasıl bu kadar ünlü olduğunu öğrenmek ister misin?

Annesiyle birlikte

Anne etkisi
Gigi’nin annesi Yolanda Hadid, bir zamanların en popüler mankenlerinden biriydi. Gigi’nin babasıyla evlendikten sonra ise ekranlarda görünmeye başladı. Onu hala daha kırmızı halılarda görmek mümkün. Ünlü mankenin güzelliğini nereden aldığını da böylece anlamış oluyoruz!

Küçük yaşta başladı
Güzel yıldız, ilk modellik deneyimini henüz 2 yaşındayken yaptı. Bu işi almasında ise annesinin popülerliğinin etkisi büyüktü. Daha sonra ise modelliği bıraktı. Bir süre sadece ata bindi ve voleybol oynadı. Yani kendini spora adadı diyebiliriz…

Kısa film macerası
2011 yılında ilk kez “Virgin Eyes” isimli bir kısa filmde yer aldı. Bu şöhret basamağındaki en önemli adımlardan biriydi çünkü kendisine oyunculuk deneyimi de katmış oldu.

Zayn ve Gigi

Erkek arkadaşlar
Gigi’nin aşk hayatı her zaman magazin gündeminde büyük yer kapladı. 2013 yılında Cody Simpson ile çıkmaya başlayan yıldız, bu ilişkisini tam 2 sene boyunca sürdürdü. Bu esnada Cody sayesinde magazin haberlerinde daha çok yer aldı. Bir sonraki sevgilisi ise Joe Jonas oldu. Beraberlikleri ilk andan beri herkesin dilindeydi. Ayrılıkları da bir o kadar konuşuldu. Çünkü Joe ile ayrılan Gigi, henüz her şey çok tazeyken Zayn Malik ile çıkmaya başladı. Bu yeni ilişkisi ise onu daha da popüler yaptı!

Victoria’s Secret serüveni
Ünlü markalarla yaptığı anlaşmalar Gigi’nin ününün günden güne artmasını sağladı. Modelliği o kadar beğenildi ki Victoria’s Secret markası onu meleklerin kadrosuna kattı. Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Gisele Bundchen ve Bar Rafaeli gibi isimlerin yanına adını yazdırdı. Bugünlerde ise Gigi ve Kendall’a geleceğin baş melekleri olarak bakılıyor!

Klipten klibe koştu
Calvin Harris’in “How Deep is Your Love” şarkısının klibinde yer alması çok konuşulmuştu. Sevgilisi Zayn ile “Pillowtalk” şarkısında kamera karşısına geçmesi ile ise herkesi kendine hayran bıraktı. Tabii güzel yıldız bunun dışında eski sevgilisi Cody Simpson’ın ve kankası Taylor Swift’in kliplerinde de yer aldı!

Doğru arkadaşlıklar
Gigi Hadid’in en yakın arkadaşlarına baktığımızda birbirinden ünlü isimleri görüyoruz. Kendall Jenner, Hailey Baldwin, Cara Delevingne, Taylor Swift ve daha birçok isim… Bu kadar ünlü arkadaşa sahip olup tanınmamak olmaz!




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —