Anahtar Kelimeler: Talih kuşu Bursa kondu

GÜNDEM - Milli Piyango tarafından düzenlenen şans oyunlarından Süper Loto´nun çekilişinde, 15 milyon liralık ikramiye Bursa´dan oynanan bilete çıktı.

Milli Piyango idaresince haftalık olarak düzenlenen Süper Loto´da 7 haftadır devreden büyük ikramiye, 3 Eylül çekilişinde sahibini buldu. Kimliği henüz bilinmeyen talihlinin biletini Nilüfer ilçesi Beşevler Mahallesi Bilginler Caddesi´ndeki bir bayiden oynadığı öğrenildi. Yaklaşık 8 yıldır düzenlenen ve 411´nci hafta çekilişi yapılan Süper Loto´da 17, 19, 32, 34, 45 ve 48 numaraları 15 milyon 523 bin 355 lira 70 kuruş ikramiye kazandırdı.

Büyük ikramiyeyi kazandıran numaraların oynandığı bayi çalışanı Gönül Özden verdiği röportajda, "Çekilişten sonra bize başka bir bayiden arkadaşlarımız haber verdi. Talihli henüz bayimize gelmedi. Numaraların oynandığını sistemden görüyoruz, ancak oynayanın kimliğini bizde bilmiyoruz. Büyük ikramiyeyi kazandırdığımız için oldukça mutluyuz, hayırlı uğurlu olsun kime çıkmışsa, güle güle kullansın. Bin liralık oynayanlar var buradan, toplu oynayanlar var her hafta. Düzenli bir şekilde oynayanlar var tabi ki ama bilemiyoruz" diye konuştu. Özden, 15 yıldır bayiyi işlettiklerini, daha önce kendilerine gelen birinin 1 buçuk milyon lira ikramiye aldığını da sözlerine ekledi.



SARUHANLI’DA VEFAT…

Mütevelli Mahallesi’nde Üreticilere Bitki Koruma Eğitimi

Kolcu Home Design & Yapı Saruhanlı’da Hizmete Açıldı

GÖRDES ESNAF VE SANATKÂRLAR ODASI’DA TANER BATUR GÜVEN TAZELEDİ

Saruhanlı Almış Şentürk MTAL “Okulum Temiz Belgesi”ni Gururla Aldı

SARUHANLI İÇİN METEOROLOJİK UYARI Kuvvetli Gök Gürültülü Sağanak Yağış Bekleniyor

Manisa'da aşırı yağmurlardan istinat duvarı çöktü: 1 ölü

Saruhanlı’da Taşkın Riskine Karşı Önlem: Tahliye Kanalında Temizlik Çalışmaları Başlatıldı

Her Gün Birincilik! Saruhanlı’dan Badminton’da Büyük Gurur

Saruhanlı’da “Bir Dize, Bir Ezgi” Gecesi: Şiir ve Müziğin Kalplere Dokunduğu Buluşma

Miras kavgası nedeniyle kardeşini öldürüp kaçan zanlı ölü bulundu

SARUHANLI’DA VEFAT…

Koyuncu Mahallesi’nde Arazi Yolu Islah Çalışmaları Aralıksız Sürüyor

GÜLŞAH DURBAY’IN ADI ÇEKMEKÖY’DE ÇOCUKLARIN GELECEĞİNDE YAŞAYACAK

Şahin’den Net Mesaj: “Bu Tablo Güzel Günlerin Habercisi”

Çiftçimizin Yanındayız, Ulaşımı Kolaylaştırıyoruz

SARUHANLI’DA ORMAN YANGINLARIYLA MÜCADELE EYLEM PLANI TOPLANTISI YAPILDI

Saruhanlı’nın Gururu Yıldız Kızlar İl Şampiyonu Oldu

Aşırı sürat ölüm getirdi

Çınaroba Mahallesi’ne Hayırlı Olsun: Sosyal Tesislere Yemek Pişirme Alanı Kazandırılıyor

Saruhanlı’da Vefat…

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 4.09.2015 10:05:53 674 0
Tarih: 04.09.2015 10:05 Güncelleme: 04.09.2015 10:05
Haberi Sesli Oku

Gündem

Gündem Haberleri