MANİSA - Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Safet Susiç, Teleset Mobilya Akhisarspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, ?Bana bir puanı teklif etselerdi, kabul etmezdim" dedi.
Süper Lig´in 11. haftasında Aytemiz Alanyaspor, deplasmanda Teleset Mobilya Akhisaspor´u 4-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Safet Susiç, ?Bizim oyuncularınız geçen sen burada oynadıkları mağlubiyeti unutmadılar ve bir rövanş istediler. Maçtan önceki toplantımızda oyunculara bir puan istemediğimi söyledim. Galip gelmek için buraya geldiğimizi söyledim. Bana bir puanı teklif etselerdi, kabul etmezdim. Akhisar takımı bizi yenmek için çok uğraşacaktı. Bugün galip gelselerdi belki 2. sıraya yerleşeceklerdi. 2 takım da bir puan için oynamadı, her iki takım da kazanmak için oynadı. Bugün kazanabileceğimize inanıyordum ancak beni şaşırtan şey, bugün gol yemememiz oldu. Genelde çok gol atıp çok gol yiyen bir takımız? dedi.
Kaleci Haydar ve Emre Akbaba´nın performansıyla ilgili soruya yanıt veren Susiç, ?3 tane kalecimiz var. Kimin oynayacağını kendileri belirliyorlar. Bugün kaleyi aldı, haftaya da o koruyacak. Emre Akbaba sezon başından beri takımımızın en iyi oyuncularından biri. Onun milli takıma çağrılmasına çok sevindim. Tahmin ediyorum hocası ona bir maçta görev verecektir? diye konuştu.
Sezon ortasında Emre Akbaba´nın transferine izin verilip verilmeyeceği ile ilgili soruya Susiç, ?Ben kendi adıma sezon sonuna kadar kalmasını çok isterim. Bazen bizim elimizde olmayan şeyler oluyor. Benim fikrim ermenin bu seneyi bitirip biraz daha hazır olarak gitmesidir? şeklinde yanıt verdi.



Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

Polis Haftası Kutlamaları Başladı

Salihli ve Kula'da Türk Polis Teşkilatı'nın 180. yılı kutlandı

Saruhanlı Belediyesi’nin 2024 Yılı Faaliyet Raporu Oy Birliğiyle Kabul Edildi

Saruhanlı Belediyesi’nden 320 Çocuğa Bayramlık Kıyafet Yardımı

SARUHANLI’DA 21 MART NEVRUZ BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Şehit Görece’nin ailesine Devlet Övünç Madalyası verildi

Manisa’da Devlet Övünç Madalyası ve Berat Tevcih Töreni düzenlendi

Saruhanlı, İzmir’in su kuyusu planına karşı sesini yükseltiyor!

Saruhanlı'dan İzmir'e su kuyusu tepkisi

Acılı babadan yürek burkan paylaşım: "Böyle gittik, dönemedik"

Dumfet Manisa İl Başkanı Balta: DUMFED Manisa'da Teşkilatlanma Hızla İlerliyor

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 6.11.2017 08:14:27 517 0

Tarih: 06.11.2017 08:14
Haberi Sesli Oku
17.04.2025 15:49:00