ASAYİŞ - Bursa'da, Suriyeli bir çocuk, Uludağ'dan gelen kar sularının aktığı dereye düşerek gözden kayboldu. Arama kurtarma ekipleri çocuğu bulmak için seferber olurken, oğlunu aramak için azgın sulara giren baba da boğulma tehlikesi atlattı.

Olay öğleden sonra merkez Yıldırım ilçesinin Şirinevler Mahallesi'nde meydana geldi. Suriyeli ailenin 7 yaşındaki Ahmet isimli çocukları, Balıklıdere köprüsüne gitti. Bendin üzerinden karşıya geçmeye çalışan küçük çocuk dereye düşerek azgın sularda gözden kayboldu. Suriyeli çocuğun babası haberi alınca kendini dereye attı. Buz gibi kar sularında çocuğunu arayan baba boğulma tehlikesi atlatırken, eşi ise fenalaşıp hastaneye kaldırıldı.

İhbar üzerine polis, itfaiye, NAK ekipleri bölgeye sevk edildi. Ekipler derede küçük çocuğun cesedini aradı. Yaklaşık 300 metre aşağıda, İsabey'de, başka çocukların, Ahmet'in suda sürüklendiğini gördüklerini söylemeleri üzerine orada da arama yapıldı. Ancak henüz bir neticeye ulaşılamadı.

Vatandaşlar, sabah derenin bu kadar azgın akmadığını, öğlen güneşin etkisini artırmasıyla Uludağ'da karların erimesiyle derenin su seviyesinin hızla yükseldiğini söyledi.



Alaşehir'deevde yangını: 1 kişi hayatını kaybetti

Yağış bereketi barajı doldurdu… Balıkçının yüzü güldü!

OKUL GÜVENLİĞİ, DİSİPLİN VE VELİ SORUMLULUĞU HAKKINDA GENEL TALİMAT VE DUYURU

SARUHANLI’DA EĞİTİM VE GÜVENLİK MASAYA YATIRILDI

Magnesia FK'nın yıldız golcüsü Yasin Deniz Er Galatasaray'da!..

Polis memurunun kızı babasına ait silahla kendini vurdu

Kayıp olarak aranan 16 yaşındaki Feyza, ölü olarak bulundu

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı’da Yağış Hasarına Hızlı Müdahale

Psikolojik Danışman Hilal Feyza Kartal: “Okullara yansıyan şiddet toplumsal ruh sağlığının alarmıdır”

Üniversite hocasını maganda kurşunu canından etti

ŞEHZADELER’DE DOĞASEVERLER YÜRÜYÜŞTE BULUŞTU

Şampiyonluk Yolunda Büyük Başarı: Turgutlu Belediyespor İkinci Yarıda Fark Yarattı

TİLKİSÜLEYMANİYE ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDEN MESİR’E ANLAMLI HAZIRLIK

“İnsan Ektik Tarlalara”: Gülperi Öztürk’ten Depremin Yüreğe Kazınan Ağıdı

MÜZİĞİN HOCALARI AVRUPA YOLLARINDA

Saruhanlı'da vefat...

Kahramanmaraş okul saldırısında can kaybı arttı

Otomobiller çarpıştı: 4 kişi yaralandı

Bir üzücü haber daha! Ayla öğretmenin eşi acı habere dayanamadı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Asayiş 7.05.2015 09:03:10 0
Tarih: 07.05.2015 09:03 Güncelleme: 07.05.2015 09:03
Haberi Sesli Oku