ASAYİŞ - Bursa'da, Suriyeli bir çocuk, Uludağ'dan gelen kar sularının aktığı dereye düşerek gözden kayboldu. Arama kurtarma ekipleri çocuğu bulmak için seferber olurken, oğlunu aramak için azgın sulara giren baba da boğulma tehlikesi atlattı.

Olay öğleden sonra merkez Yıldırım ilçesinin Şirinevler Mahallesi'nde meydana geldi. Suriyeli ailenin 7 yaşındaki Ahmet isimli çocukları, Balıklıdere köprüsüne gitti. Bendin üzerinden karşıya geçmeye çalışan küçük çocuk dereye düşerek azgın sularda gözden kayboldu. Suriyeli çocuğun babası haberi alınca kendini dereye attı. Buz gibi kar sularında çocuğunu arayan baba boğulma tehlikesi atlatırken, eşi ise fenalaşıp hastaneye kaldırıldı.

İhbar üzerine polis, itfaiye, NAK ekipleri bölgeye sevk edildi. Ekipler derede küçük çocuğun cesedini aradı. Yaklaşık 300 metre aşağıda, İsabey'de, başka çocukların, Ahmet'in suda sürüklendiğini gördüklerini söylemeleri üzerine orada da arama yapıldı. Ancak henüz bir neticeye ulaşılamadı.

Vatandaşlar, sabah derenin bu kadar azgın akmadığını, öğlen güneşin etkisini artırmasıyla Uludağ'da karların erimesiyle derenin su seviyesinin hızla yükseldiğini söyledi.



Saruhanlı’ya Altyapı ve Sıcak Asfalt Müjdesi

Su Elçileri Saruhanlı’da Su Seferberliği Eğitimi Gerçekleştirdi

Başkan Dutlulu Saruhanlı’da Çiftçilerin Taleplerini Dinledi

Türkiye’de görülen başlıca 7 vitamin eksikliği ve alınması gereken önlemler

Uzmandan risk gruplarına erken başvuru uyarısı

Başkan Dutlulu 2026 yılının rotasını çizdi

Jeotermal yatırımlar için 2026 yılı köprüden önceki son çıkış

Anadolu ilham verdi, makarna altın getirdi

Esra'yı boğarak öldüren annesi ve sevgilisi hakkında yeni gelişme

"Babam ölmedi"

Saruhanlı'da vefat...

SARUHANLI’DA VEFAT…

İzmir’de banka aracından yüklü miktarda vurgun

Saruhanlı’da Vefat…

Kayıp genç kızın gömülü halde cansız bedeni bulundu

İzmir'de belediye otobüsü ile panelvan çarpıştı: 1 ölü, 8 yaralı

Koldere’deki yangın kısa sürede söndürüldü

KENT KONSEYİ’NDEN GAZETECİLERE 10 OCAK ZİYARETİ

Saruhanlı'da şap alarmı! 16 mahallede hayvan alım-satımı ve hayvansal ürün giriş-çıkışı yasaklandı

Kros sporcuları Türkiye Şampiyonası için ter döktü

Alaşehir’de üzümün geleceği değerlendirildi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Asayiş 7.05.2015 09:03:10 909 0
Tarih: 07.05.2015 09:03 Güncelleme: 07.05.2015 09:03
Haberi Sesli Oku