Tarih: 08.07.2018 14:51

Suriyeli Göçmenlere, Kitap, Oyuncak ve Kıyafet Desteği

Facebook Twitter Linked-in

SARUHANLI - Saruhanlı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yerelde ?Bana Ellerini Ver Hayat Sevince Güzel? projesi kapsamında Suriyeli göçmenlere kitap, kıyafet ve oyuncak bağışlandı. 

Saruhanlı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yerelde yürütülen Şube Müdürü Ramazan Erul ve Proje Koordinatörleri Bülent Tekin, Gizem Cengin Ünüvar ve Arzu Yalçınkaya´nın sorumlu olduğu ?Bana Ellerini Ver Hayat Sevince Güzel? projesi kapsamında öğrenciler, Suriyeli göçmenlere destek olmak için her ay düzenli olarak okullara yerleştirilen kutulara kitap, kıyafet ve oyuncak bağışladırlar. 

Toplanan yardımlar Saruhanlı Sosyal Yardımlaşma ve Daynışma Vakfı işbirliğiyle ihtiyaç shiplerine ulaştırılmak üzere çıktı. Proje, kültürümüzün bir parçası olan yardımlaşma geleneğini sadece kendi aranızda değil ülkemize sığınmış mültecilre de göstermek için ilkokul, Ortaokul ve lise öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirild.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Işık konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Projenin yürütülmesinde yer alan tüm okullar, öğretmen ve öğrencilere teşekkür ediyorum.? Dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —