Anahtar Kelimeler: Süperstar Pekkan Aliağa’ salladı

Süperstar, Ajda Pekkan Aliağa’yı salladı
Aliağalılar Büyük Zafer’in 101. yaşını fener alayı ve süperstar Ajda Pekkan konseri ile kutladı. Ajda Pekkan, hit şarkıları ve enerjisiyle 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusunu zirveye taşırken, 'Aliağa Sanat Günleri' süperstar ile son buldu.
Aliağa Belediyesi, kutlamalar öncesi kentin ana caddelerini Türk Bayrakları ve dev Atatürk posterleriyle donatırken büyük zaferin coşkusuna ortak olmak isteyen Aliağalılar, fener alayı için Enka Spor Salonu önünde toplandı. Küçükten büyüğe binlerce Aliağalı Türk Bayrakları, dev Atatürk posterleri ve meşaleler ile Avcı Ramadan Çocuk Oyun Alanı’na yürüdü. Belediye bandosu eşliğinde gerçekleştirilen yürüyüşe Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, belediye meclis üyeleri, siyasi parti yöneticileri, motorlu ve bisikletli gruplar ile binlerce Aliağalı katıldı. Kimi vatandaşlar da evlerinin balkon ve pencerelerine çıkarak ellerindeki Türk Bayraklarıyla coşkuya ortak oldu.
“Zafer Bayramımız Kutlu Olsun”
30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. yıl dönümünü kutlamanın haklı mutluluk ve onurunu yaşadıklarını ifade eden Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, “26 Ağustos 1922’de Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ya istiklal ya ölüm diyerek, büyük taarruzu başlattı ve 30 Ağustos’ta zafere ulaştı. Bu zafer, bir milletin yeniden direnişi olduğu gibi Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerini atan bir zafer olarak tarihe yazıldı. Bu tarihi bizlere yaşatan, bugün bu bayramı kutlamamızı ve bu topraklarda yaşamamızı sağlayan, bu toprakları bizlere vatan yapan Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve şükranla yad ediyorum. Zafer Bayramımız kutlu olsun” dedi.
Süperstar, Zafer Bayramı’nda Aliağa’da esti
Büyük zaferin 101. yıl coşkusu saatler 21.30’u gösterdiğinde Türk pop müziğinin efsane ismi, süperstar Ajda Pekkan’ın sahne almasıyla zirveye ulaştı. ‘Aliağa Sanat Günleri’ yaz konserlerinin de finalini yapan ünlü sanatçı, sahneye adım atar atmaz enerjisiyle hayran bıraktı. Sahneye mavi kostümüyle çıkan ünlü sanatçı sevenlerine ‘Yeniden Başlasın’ isimli parçasıyla merhaba dedi. Dünden bugüne en sevilen şarkılarıyla Aliağalıları coşturan Ajda Pekkan, sesi ve sahne performansıyla hayran bırakırken şıklığıyla da göz kamaştırdı. Süperstar sahnede ‘Ya Sonra’, ‘Sen İste’, ‘Sana Ne, Kime Ne’, ‘Hoş Gör Sen’, ‘Arada Sırada’, ‘Yakar Geçerim’, ‘Uykusuz Her Gece’ gibi hit şarkılarını birbiri ardına seslendirirken Aliağalılar da tüm şarkılara hep birlikte eşlik etti. Bitmek tükenmek bilmeyen enerjisiyle sahnenin tozunu attıran süperstar, Aliağalılara 30 Ağustos Zafer Bayramı ruhuna yaraşır da bir gece yaşattı.
Başkan Serkan Acar’dan Ajda Pekkan’a teşekkür
Konserin bir bölümünde Ajda Pekkan’ın daveti ile sahneye gelen Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, “Sahneye çıktığı ilk günden bugüne hep ışık saçan, efsane sesimiz Ajda Pekkan’ı Zafer Bayramımızda Aliağamızda ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. Bu özel günde bizlerle birlikte olduğu için, coşkumuza ortak olarak bu güzel geceyi bizlere yaşattığı için kendisine çok teşekkür ediyoruz” dedi.
Öte yandan, Başkan Acar ünlü sanatçıya Aliağa Sanat Günleri’ne değerli katılımlarından dolayı teşekkür ederek kendisine Aliağa Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi’nde faaliyet gösteren Aliağalı üretici kadınların el emeği ile ürettikleri tarihi Helvacı Kilimi hediye etti.



Likya Yolu'nda kaybolan Çinli turistin cansız bedenine ulaşıldı

Yalnız yaşayan yaşlı adamın cesedi yayılan kötü kokuyla bulundu

Sır ölüm! Uzman estetisyen evinde ölü bulundu

Trafik kazası: 2 ölü

Saruhanlı'da vefat...

Muay-Thai İller Arası Turnuva Açılışı

Cinayet zanlısı mağarada yakalandı

Çorum’da milyonluk vurgun! Detaylar şok etti

Şüpheli ölüm! Genç kadın tatil cennetinde ölü bulundu

Doktor ile emekli öğretmenin mesai kavgası karakolda bitti

Cinsel saldırı suçundan aranan şüpheli yakalandı

Alaşehir’de kurtuluş coşkusu açılışlar ve konserle taçlanıyor

MASKİ’de öncelik iş sağlığı ve güvenliği

Başkan Balaban zabıtayı unutmadı

İşyerinde sentetik ecza hapı ele geçirildi

Şampiyonlar Alaşehir'de alkışlarla karşılandı

Alaşehir’de kurtuluş coşkusu açılışlar ve konserle taçlanıyor

Zincir marketlerdeki kırtasiye ürünleriyle ilgili skandal iddia!

Belediye, Kandilde helva dağıttı

Başkan Balaban'dan İstanbul'a kayyum atanmasına tepki

Başkan Aras: "Saldırının İngiltere bağlantılı olduğunu öğrendik"

Vali Akbıyık'tan Başkan Aras'a destek ziyareti: "Saldırganlar en kısa sürede yakalanacak"

Salihli'de adli yıl törenle açıldı

Saruhanlı’da Zafetr Bayramı Coşkusu

SSVD Vakfı personeli grev başlattı

Manisalı muhtarlar taleplerini MASKİ'ye iletti

Milli mücadelenin şehri Demirci'de 'Kurtuluş Festivali' başladı

Saruhanlı Ziraat Odası Başkanı Aydoğan Okur: "Deniz suyunu arıtarak kullanıma sunsunlar"

Barajlar boşaldı, bidonlar doldu

Manisa'da Geçici Koruyucu Aile Modeli tanıtıldı

Vatandaşların Çerçioğlu’na öfkesi sürüyor: Koltuklar bomboş kaldı

MAFOD'tan 19 Ağustos'a özel fotoğraf gösterimi

Alaşehir Belediyesi personeline Didim’de ücretsiz tatil

Manisa'nın 'Yangın Riskini Azaltma Planı' Türkiye'ye örnek olabilir

SARUHANLI KADINLAR BURAYA, Çağan Ata için harekete geçiyor

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Medya 31.08.2023 07:05:00 2686 0

Tarih: 31.08.2023 07:05 Güncelleme: 31.08.2023 07:05
Haberi Sesli Oku
6.09.2025 20:09:00