Anahtar Kelimeler: Süper Amatörler Start Aldı

SARUHANLI - 2014-2015 futbol sezonu Manisa Süper Amatör lig ve 1 Amatör Lig müsabakaları 25 Ekimde start aldı.

Saruhanlı’Nın iki kardeş takımı Saruhanlı Belediyespor ile Mütevellispor’un Saruhanlı Şehir Stadındaki maçta gülen taraf Saruhanlı Belediye oldu.

Saruhanlı Belediyespor Teknik Sorumlusu Mutlu Çamlıyer maç sonunda gazetecilere yaptığı açıklamada, Müsabaka sağanak yağış altında olsa da Saruhanlılı Sporseverlerin maça ilgi gösterdiğini kaydetti.

Maç boyunca yağan yağmura rağmen Saruhanlı Şehir Stadının zemini profesyonel statları kıskandıracak uygunlukta olduğunu ifade eden Çamlıyer, “Maç boyunca Saruhanlı Belediyespor oynadığı güzel futbolla maça damgasını vurdu. Özellikle santrfor Şerif Bek hatrick yaparak Saruhanlı belediye spor un farka gitmesine vesile oldu. Maçin gollerini Şerif 3, Sami, Talha ve Emre Dikmen kaydetti.” Dedi.

Teknik Sorumlusu Mutlu Çamlıyer, şunları söyledi;  Sezonun ilk maçları her zaman heyecanı ve stresi yüksek başlar. Hazırlık dönemi boyunca sporcularımız çok iyi çalıştılar. İlk hafta güzel futbol ve farklı galip gelmek bizi sevindirdi. Sağanak yağış altında bizi desteklemeye gelen başta kulüp başkanımız Recep Çımat, Saruhanlı Masterlar Derneği forma sponsorumuz Barış Taner Aydoğmuş ve taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Her şey büyük Saruhanlı için.”



MHP İlçe Başkanı Ulu’dan İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Aguş’a Ziyaret

Şehit Aileleri ve Gaziler Onuruna Anlamlı İftar Programı

Halitpaşa Mahallesi’de Göçüğe Anında Müdahale

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı Belediyesi’nden Anlamlı İftar Buluşması

Kumçay’ın Debisi Zirveyi Gördü!

Başkan Cıllı Sosyal Medyadaki Çağrıya Duyarsız Kalmadı

Nuriye Mahallesi’ne Güvenlik Kamerası Sistemi Kuruldu

Yağışlar Bereket Getirdi

Yapılan Köprüyle Mesafe Kısaldı, Üretici Rahatladı

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Ödül Töreni Gerçekleştirildi

Oflu Hoca Başkan Cıllı ile Buluştu

Kamyonetin çarptığı yaya hayatını kaybetti

KAYMAKAM ACAR, ŞEHİT HAMZA DEDE’NİN AİLESİYLE İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

Saruhanlı’da Vefat…

Saldırgan 14, yaralanan 16 yaşında: Sigara vermedi diye bıçaklandı

Elektrik akımına kapılan işçi hayatını kaybetti

Saruhanlı Devlet Hastanesi’nden 15 Şubat’ta Anlamlı Farkındalık Etkinliği

Saruhanlı’da Okul Müdürleri Koordinasyon ve Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Gediz İçin Seferberlik: Manisa’da Ortak Çevre Hareketi Başlatıldı

VERGİ HAFTASI NEDENİYLE KAYMAKAM MURAT ACAR’A MAKAMINDA ZİYARET

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 27.10.2014 16:31:04 1675 0
Tarih: 27.10.2014 16:31 Güncelleme: 27.10.2014 16:31
Haberi Sesli Oku