Anahtar Kelimeler: Süper Amatörler Start Aldı

SARUHANLI - 2014-2015 futbol sezonu Manisa Süper Amatör lig ve 1 Amatör Lig müsabakaları 25 Ekimde start aldı.

Saruhanlı’Nın iki kardeş takımı Saruhanlı Belediyespor ile Mütevellispor’un Saruhanlı Şehir Stadındaki maçta gülen taraf Saruhanlı Belediye oldu.

Saruhanlı Belediyespor Teknik Sorumlusu Mutlu Çamlıyer maç sonunda gazetecilere yaptığı açıklamada, Müsabaka sağanak yağış altında olsa da Saruhanlılı Sporseverlerin maça ilgi gösterdiğini kaydetti.

Maç boyunca yağan yağmura rağmen Saruhanlı Şehir Stadının zemini profesyonel statları kıskandıracak uygunlukta olduğunu ifade eden Çamlıyer, “Maç boyunca Saruhanlı Belediyespor oynadığı güzel futbolla maça damgasını vurdu. Özellikle santrfor Şerif Bek hatrick yaparak Saruhanlı belediye spor un farka gitmesine vesile oldu. Maçin gollerini Şerif 3, Sami, Talha ve Emre Dikmen kaydetti.” Dedi.

Teknik Sorumlusu Mutlu Çamlıyer, şunları söyledi;  Sezonun ilk maçları her zaman heyecanı ve stresi yüksek başlar. Hazırlık dönemi boyunca sporcularımız çok iyi çalıştılar. İlk hafta güzel futbol ve farklı galip gelmek bizi sevindirdi. Sağanak yağış altında bizi desteklemeye gelen başta kulüp başkanımız Recep Çımat, Saruhanlı Masterlar Derneği forma sponsorumuz Barış Taner Aydoğmuş ve taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Her şey büyük Saruhanlı için.”



Başkan Cıllı'dan Kardelen Gazetesine Ziyaret

Trafik kazası: 1 ölü, 2 yaralı

Genç adamın ölümü mahalleyi yasa boğdu…

MASMEK’te Bahar Dönemi kurs kayıtları başlıyor

Saruhanlı’da Vefat…

Karla kaplanan Demirci'de kartpostallık manzaralar

Alaşehir Kahveciler Odası’nda Umut Koç dönemi

SARUHANLI’DA VEFAT…

Fırtınada çatıdan düşen şehit kardeşi hayatını kaybetti

Feci kaza: 1 ölü

Başkan Balaban gazetecileri ağırladı

Başkan Dutlulu: "2026 hizmet yılı olacak"

Saruhanlı'da vefat...

Akciğerdeki hava kaçağı karın bölgesinden alınan dokuyla kapatılarak iyileştirildi

Manisa'da 23 yıllık başkan seçimi kaybetti

Okul Sporları Voleybol Gençler (A) Grup Müsabakaları Manisa’da tamamlandı

Öğrencilerine evinde temizlik yaptıran öğretmene gözaltı

Demirci’de 9 gündür aranan Şerife Çınar’dan acı haber

19 yaşındaki genç kız yaşamına son verdi

Rektör Prof. Dr. Rana Kibar: “MCBÜ, Dijital, Yeşil ve Tam Akredite Bir Üniversite Olarak Gücünü Artırıyor”

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 27.10.2014 16:31:04 1655 0
Tarih: 27.10.2014 16:31 Güncelleme: 27.10.2014 16:31
Haberi Sesli Oku