Anahtar Kelimeler: Sunar Teröre Lanet

SARUHANLI - Cumhuriyet Halk Partisi Saruhanlı İlçe Başkanı Ayşe Sunar son günlerde terör olaylarının artmasıyla peş peşe gelen şehit haberleri nedeniyle bir basın açıklaması yaptı.

?Terör saldırıları ile Ülkenin yangın yerine döndüğünü, gün geçmiyor ki yurdun her bir köşesinden şehit haberleri alıyoruz. Son iki günde Hakkâri-Dağlıca ve Iğdır´da 30 şehit verdik.? diyen İlçe Başkanı Sunar, açıklamasında şunları kaydetti;

?13 yıllık AKP iktidarının çözüm süreci diye dillendirdiği süreç maalesef çözümsüzlük süreci olmuş, ülkemiz kaos ortamına sürüklenmiştir. Bu ülkenin Cumhurbaşkanı 7 Haziran seçim sonuçlarını içine sindirememiş, canlı yayında açıklamalar yaparak, 7 Haziran Genel seçimlerinde 400 milletvekili çıkarılabilseydi bu olayların yaşanmayacağını açık ve net bir dille itiraf etmiştir. Bu söylemi haber yapmak isteyen basın kuruluşunun binası kişi ve kişilerce haber yapılmasın diye saldırıya uğramış ve basın özgürlüğü hiçe sayılmıştır. Başkan olma hayalleri kurarken sandıktan çıkan sonuçla hüsrana uğrayanlar, ülkeyi erken seçime götürmek için her yolu denemiş ve Cumhurbaşkanı hükümet kurma çalışmalarında da bu tutumunu seçimlerde en çok oyu alan ikinci parti Cumhuriyet Halk Partisi´ne hükümeti kurma görevini vermemekle göstermiştir. Demokrasinin olmazsa olmazı halkın özgür iradesidir. Seçim sonuçlarına bile saygı duymayan yıkıcı anlayışla toplumsal barışa zarar vermektedir.?

Terörü besleyecek her türlü politikadan vazgeçilerek ülkenin huzur ve istikrarına katkı sunmak herkesin asli görevi olması gerektiğini ifade eden Sunar, ?Hepimizin bir araya gelerek daha güçlü biçimde özgürlükten, kardeşlikten ve barıştan yana tavır almamız gerekmektedir. Birlik ve bütünlüğümüzü bozmaya çalışanlara asla fırsat vermemeliyiz. Terörden medet umanlara milletimiz gerekli cevabı verecektir. Terör ve Terörden beslenenleri şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz.? Dedi.

Sunar, terör saldırısı sonucu kaybedilen, tüm şehitleri saygı ve rahmetle andıklarını belirtip, acılı ailelere sabırlar dileyerek, ülkemizde yaşan tüm halkımıza başsağlığı dileğinde bulundu.

9 Eylül tarihi Cumhuriyet Halk Partisi´nin kuruluş yıldönümü olduğunu anımsatan İlçe Başkanı Sunar, ?92 yıldır halkın partisi olarak önce Türkiye dedik, halkımızla beraber el ele, kardeşçe yaşamaya devam edeceğiz. Partimizin 92. kuruluş yıldönümünü kutluyor, saygılar sunuyorum.? Dedi.



Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlılar Bilal Sonses ile coştu

Vali Ünlü, veda ziyaretlerine başladı

Manisa Kitap Fuarı 7'nci kez kapılarını açtı

Yeni Malatyaspor maçının ardından

Trendyol 1. Lig: Manisa FK: 5 - Yeni Malatyaspor: 1

Saruhanlı'da Lunapark ve Hediyelik Eşya Sergilerine Büyük İlgi

Saruhanlı'da bisiklet turuna büyük ilgi

Trafik kazasında ağır yaralanan sürücü hayatını kaybetti

Serada tır ile kapı arasına sıkışan güvenlik görevlisi öldü

Tam bin 800 yıllık: İzmir'de Romalı gladyatörün lahiti bulundu

Uzmanlardan uyarı; “Üzümü çekirdeği ile yiyin”

Şüphe üzerine yapılan aramalarda ruhsatsız tabancalar ele geçirildi

Manisa FK'dan videolu gönderme

Şehzadeli kadınlar, ‘Kadınlar Matinesi’nde gönüllerince eğlendi

Vali Ünlü'den duygusal veda konuşması

Yusuf Bulut anısına futbol turnuvası düzenlenecek

Başkan Zeyrek'ten Gördes'te bir dizi açılış ve halk buluşması

SOSYAL MEDYA ERKEKLERİ ÇÖP

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 9.09.2015 15:14:55 0

Tarih: 09.09.2015 15:14

Haberi Sesli Oku

Politika

Politika Haberleri