Anahtar Kelimeler:

SARUHANLI - Cumhuriyet Halk Partisi Saruhanlı İlçe Başkanı Ayşe Sunar Parti Genel Başkanları Kemal Kılıçtaroğlu ve Genel Merkezlerinin, tüm siyasi partiler ve sivil toplum örgütleriyle cumhurbaşkanlığı seçimine yönelik yoğun görüşmeler yaparak Prof. Dr. Ekmelettin İhsanoğlu’nun adının ön plana çıktığını söyledi.

Sunar yaptığı yazılı açıklamasında şu cümlelere yer verdi;

“Türkiye’nin nasıl bir cumhurbaşkanına ihtiyacı var, toplum ne düşünüyor, eğilimler tespit edildi. Cumhurbaşkanı adayının partiler üstü, devlet adamı niteliğinde, barış dilini kullanan, her kesime hitap eden, herkesi kucaklayan bir kişi olmasında birleşildi. Partimizin büyük uzlaşma anlayışı içinde yaptığı bu çalışmalar sonucunda Sayın Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu’nun adı öne çıktı. Biz, CHP Saruhanlı ilçe Örgütü olarak genel başkanımızın aldığı kararların arkasındayız. Büyük uzlaşının bir parçası olmaktan gurur duyuyoruz.

Sayın İhsanoğlu, tüm kesimlere eşit mesafede duran, uluslararası saygınlığı olan yüksek bir diplomat ve bilim adamıdır. Ekmeleddin İhsanoğlu devlet adamı duruşuyla, bilgi ve birikimiyle, uluslararası görevleriyle Türkiye’nin geleceğine büyük katkı sağlayacaktır. Biz devlet başkanı seçmiyoruz. Başbakan Erdoğan ‘’Devlet Başkanı’’ olma hevesinde ve bu yüzden devlet başkanı seçilecekmiş gibi bir algı yaratılmaya çalışıyor. Biz, Anayasa’ya uygun, tarafsız, partiler üstü ve toplumun her kesiminden destek alabilecek bir Cumhurbaşkanı seçeceğiz.”

Kendilerinin başkanlığında, Kadın Kolları Başkanı Tülay Acaroğlu ve Gençlik Kolları Başkanı Enver Çınar’dan oluşturdukları ekiple birlikte sahaya ineceklerini belirten İlçe Başkanı Ayşe Sunar, şunları söyledi;

“Bütün mahallelerimizde olacağız. Cumhurbaşkanlığı seçiminde hangi siyasi düşünceden olursa olsun, daha önce hangi partiye oy vermiş olursa olsun, tüm vatandaşlarımızdan Cumhurbaşkanı adayımız için oy isteyeceğiz.

Ülkemizin geleceği için büyük bir adım olduğuna inanıyoruz. Siyasi partilerin Türkiye’nin geleceği adına sergiledikleri bu birliktelik sonrasında artık seçmenimizin bir karar vermesi gerekmektedir. Biz halkımızın sağduyusuna güveniyoruz. Yalana, talana, hırsızlığa, yolsuzluğa, baskıya, zulme karşı olan herkesin Ekmeleddin İhsanoğlu’na destekleyeceğine inanıyoruz.

Bugünden itibaren yönetim kurulumuz, kadın ve gençlik kollarımızla Türkiye’yi ve çocuklarımızın geleceğini kurtarmak için görev başındayız. Manisa AKP’nin tüm baskılarına rağmen Anayasa referandumunda nasıl “HAYIR” çıkardıysa, sandıktan Ekmeleddin İhsanoğlu çıkarmayı başaracaktır.”



Alaşehir'de zirai alanda yangın

Oğlunu öldürdü, kendini tuvalete kilitledi

Alaşehir’de uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama

İzmir’de cinayet işledi, Manisa’da jandarmadan kaçamadı

Manisa'da jandarmadan PKK terör örgütüne operasyon: 3 kişi tutuklandı

kanlı infaz: Otomobilinde öldürüldü

Kadın cinayeti davasında mahkemeden emsal karar

Demirci'deki Yeşim Akbaş cinayetinde ikinci duruşma yapıldı

Çocuklarının gözünün önünde cinayet işlemiş

Satırlı saldırgan yakalandı

Hastane bahçesinde vurulan alışveriş merkezi işletmecisi ağır yaralandı

Lunaparkta kan aktı: 2 ölü

Evlat dehşeti: Anne ve babasını öldürüp intihar etti

7 yaşındaki Yüsra’nın acı vedası...Hastaneye yürüyerek gitti cenazesi çıktı…

Parçalara ayrılan erkek cesedinin kimliği belli oldu

Son Dakika... Kan donduran olay! İki ayrı çöp konteynerinde parçalanmış erkek cesedi bulundu

Vahşi cinayet: Eski eşi, kayınvalidesi ve kayınbiraderini öldürdü

Oğlunun kurduğu pusuda eşini kaybeden babayı sıkışan kartuş kurtarmış

Şüpheli ölümün arkasından yasak aşk çıktı! Yengesiyle birlikte abisine fare zehri vermişler

Semiha ölüme itilmiş! Uçurumdan düşen kadının ölümü kaza değil, cinayet çıktı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 26.07.2014 12:39:18 387 0

Tarih: 26.07.2014 12:39

Haberi Sesli Oku