Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    9777,46%-0,53
  • DOLAR

    34,16% 0,08
  • EURO

    38,11% -0,21
  • GRAM ALTIN

    2913,97% -0,65
  • Ç. ALTIN

    4899,30% 0,64

Sunar, 2017´den Huzur ve Barış Temenni Ediyoruz?

Sunar, 2017´den Huzur ve Barış Temenni Ediyoruz?

Cumhuriyet Halk Partisi Saruhanlı İlçe Başkanı Ayşe Sunar yeni yıl mesajı yayınladı.

SARUHANLI - Cumhuriyet Halk Partisi Saruhanlı İlçe Başkanı Ayşe Sunar yeni yıl mesajı yayınladı.
2016 yılı acının, gözyaşının ve terörün yılı olduğunu anımsatan CHP´li Sunar, yaptığı basın açıklamasından şunları kaydetti; ?Yurdun dört bir tarafındaki bombalı saldırılar sonucunda şehit düşen askerlerimiz, polislerimiz ve yurttaşlarımızın geride bıraktığı acıyla derin bir kedere boğulmuş, çocuklara yönelik cinsel istismar olayları ve kadınlarımıza uygulanan şiddetle yürek yakan olaylar yaşamıştır.
15 Temmuz´da Türkiye Cumhuriyeti´nin varlığına yönelik kanlı darbe girişimi ile yüz yüze gelmiştir. Türkiye 2016 yılında yerinde saymak şöyle dursun, gerilemiş, ekonomisi uçuruma yuvarlanmış ve önünü görememenin ağır sancılarını yaşamıştır.
2016 yılında ülkemiz de neler yaşandığına baktığımız zaman acı verici tablolarla karşılaşıyoruz. Yakın bir geçmişe kadar terörizmden ciddi şekilde etkilenmiş olan Türk Ulusu´nun yüreğinde terörün yol açtığı derin yaralar tazeliğini korurken, bütün bunlara rağmen Türkiye Cumhuriyeti´nin çağdaş dünyada etkin bir ülke olarak öne çıkmasını sağlamak, çocuklarımıza ve gençlerimize övünecekleri bir ülke bırakmak, aydınlık yarınlar hazırlamak hepimizin ortak sorumluluğu olmalıdır.?
Sunar, mesajını şu temennilerle sonlandırdı; ?2017 yılının ülkemize, tüm dünyaya, insanlığa barış ve huzur getirmesini diliyor, aydınlık yarınların, umudun başlangıcı olması temennisiyle, selam ve saygılarımı sunuyorum.?



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor