Tarih: 05.10.2016 09:19

Sultanlar İlk Sınavında Umut Verdi

Facebook Twitter Linked-in

MANİSA - Türkiye Bayanlar Voleybol 1. Ligi ekiplerinden Manisa Büyükşehir Belediyespor, hazırlık kampı için gittiği Bursa´da ilk hazırlık karşılaşmasını Sultanlar Ligi ekiplerinden Bursa Nilüferspor ile oynadı. Dört set üzerinden oynanan karşılaşmada temsilcimiz, oynadığı oyunla gelecek için umut verdi. 

Bayanlar Voleybol 1. Ligi´nin iddialı ekiplerinden Manisa Büyükşehir Belediyespor, kamp yapmak için gittiği Bursa´da ilk hazırlık maçını Sultanlar Ligi ekiplerinden Bursa Nilüferspor ile yaptı. Bursa Üçevler Spor Salonu´nda dört set üzerinden oynanan karşılaşmada takımlar yenişemedi ve 2-2´lik beraberlikle müsabaka sona erdi. 

?Kamp Etabını İyi Değerlendiriyoruz?

Maç sonunda açıklamalarda bulunan Manisa Büyükşehir Belediyespor Baş Antrenörü Süleyman Bozkan, Bursa´daki hazırlık kampının takımın motivasyonunu arttırdığını söyledi. İlk hazırlık maçını Sultanlar Ligi ekiplerinden Bursa Nilüferspor ile oynadıklarını ve güçlü ekip karşısında takımın iyi mücadele ettiğini söyleyen Bozkan, 15 Ekim´e kadar sezona hazır olacaklarını dile getirdi.

Nilüfer Belediyespor ? Manisa Büyükşehir Belediyespor: 2-2

Salon: Bursa Üçevler Spor Salonu

Hakemler: Mustafa Akkiraz, Ramazan Ünal

Nilüfer Belediyespor: Duygu Düzceler, Janset Cemre Erkul, Ceyda Aktaş, Buse Melis Kara, Neslişah Durgun,  Yumi, (Dilara Bağcı (L), Seda Menekşe, Merve Kapıkıran, Berrak Deniz Kakaşcı, Aylin Kurtuluş

Manisa Büyükşehir Belediyespor: Deniz Surgun, Duygu Ertaş, Seden Bostancı, Pınar Motur, Kathereina Bell, Gülbahar Akgül, Pelin Beydüz, Gülem Altay, Gülcan Akyıldız, Yasemin Şahin




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —