Anahtar Kelimeler: Arıtma Tesisi Muhtarlardan

SARUHANLI - Bereketli Manisa ovasını kirlilikten korumak için atıksu arıtma tesislerine büyük yatırımlar yapan MASKİ Genel Müdürlüğü, Saruhanlı ilçesinde faaliyet gösteren tesiste mahalle muhtarlarını ağırladı. MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, “Atıksu arıtma tesislerimizde nehirlerimize dökülen atık suyu arıtarak bereketli havzalarımızı koruyoruz” dedi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik ve İlçe Hizmetleri Daire Başkanı Serpil Çakır, Saruhanlı Atıksu Arıtma Tesisinde ilçeye bağlı Yılmaz, Saruhan, Kurtuluş, Adiloba ve İshakçelebi Mahallesi muhtarlarını ağırladı. Büyükşehir Belediyesi Saruhanlı Mutarlık Hizmetleri Şube Müdürü Serdar Özgedik, MASKİ İlçe Şefi Kerim Ali Oruç Orhan, Saruhanlı MHP İlçe Başkanı Baki Ulu ve Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Şerafettin Yüncüoğlu da programda hazır bulundu. Çevik, atık suyun tesise girmesinden Gediz Nehri’ne iletilmesine kadar olan tüm aşamaları muhtarlarla paylaştı. Evlerde kullanılan suyun, musluktan çıkmasından arıtılmasına kadar olan süreci öğrenen muhtarlar, programın kendileri açısından önemli olduğunu belirtti. Tesise giren kirli su ile çıkan temiz su arasında büyük fark olduğunu söyleyerek tesise hayran kalan muhtarlar, MASKİ Genel Müdürlüğüne ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Harika bir tesis olmuş

Saruhanlı MHP İlçe Başkanı Baki Ulu, Saruhanlı Atık Su Arıtma Tesisini çok beğendiğini ifade ederek, “Başkanımız Cengiz Ergün ve MASKİ Genel Müdürlüğünün yaptığı çalışmaları yerinde gördük. Harika bir tesis olmuş. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e Saruhanlı halkına yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

İshakçelebi’nin atık suyu da tesise iletilecek

İshakçelebi mahallesinin de atık suyunun tesise iletilmesinin MASKİ tarafından planlandığını söyleyen Mahalle Muhtarı Metin Kumal, “Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin ve MASKİ’nin çalışmalarından dolayı çok memnunuz. Altyapı çalışmalarından sonra atık suyumuzun bu tesise iletilecek olması da mahallemiz için sevindirici oldu” açıklamasında bulundu.

MASKİ, bereketli havzaları korumak için çalışıyor

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, “Bereketli Gediz ve Bakırçay havzalarının temizliği, vatandaşlarımızın ve çocuklarımızın geleceği açısından büyük bir önem arz ediyor. Nehirlerimize dökülen suyu arıtarak bereketli havzalarımızı koruyoruz. Muhtarlarımız, bu arıtma işlemlerinin süreçlerini yerinde gördü. Tesislerimize giren atık suyun hangi aşamalardan geçerek Bakırçay ve Gediz nehrine iletildiği hakkında bilgiler verdik. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün liderliğinde gelecek nesillere daha temiz bir çevre bırakmak adına çalışmaya devam edeceğiz” dedi.



Minik Deniz'den şehit babasına son bakış

Şehit Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Fikret Mangura son yolculuğuna uğurlanıyor

Başkan Zeyrek'in aile fertleri adına sahte sosyal medya hesabı açmışlar

TBMM Araştırma Komisyonu Saruhanlı’da Zirai Don İncelemesi Yaptı

Orman yangınlarını önleyici tedbirler değerlendirildi

Manisa’da zirai don çalıştayı

Saruhanlı’dan tayini çıkan Hâkim ve Savcılara Veda Yemeği

Yangından geriye gözyaşı kaldı

Başkan Balaban, orman yangınlarına dikkat çekti

Yangında öncü araç, yaralıya uçan İHA

Çukurbağ Spor Tesisi'ne merhum Başkan Ferdi Zeyrek'in ismi verildi

Keneyi yakmak isterken ormanı yaktı

Muhammed Yakut hayatını kaybetti: Cinayet mi ecel mi?

Bakan Yumaklı: "Yangınların 6’sı halen aktif, Akhisar’da tek noktaya yoğunlaştık"

“Kuraklıktan zarar gören çiftçilerimiz yardım kapsamına alınmalıdır”

Türkiye güne akaryakıt zammıyla başladı. 6 gün sonra neler olacak neler

Fenalaşan arkadaşına müdahale etti, ikisi de kalp krizinden öldü

Manisa'daki yabancı nüfus azalmaya devam ediyor

Manisa TSO Meclis Salonuna Mimar Ferdi Zeyrek’in adı verildi

Zeki Bilgin’den “Hurda Davası”na ilişkin açıklama: "Yargılanmışım, ceza almışım gibi gösteriliyor"

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 30.11.2020 17:01:00 3538 0

Tarih: 30.11.2020 17:01
Haberi Sesli Oku
8.07.2025 12:04:00