Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10400,50%-0,77
  • DOLAR

    32,23% 0,16
  • EURO

    34,95% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2408,44% -0,66
  • Ç. ALTIN

    3892,16% 0,21

SPOR PANAYIRI MAHALLEYE TAŞINDI

SPOR PANAYIRI MAHALLEYE TAŞINDI

Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından çocuk ve gençlere sporu sevdirmek ve spora teşvik etmek amacıyla organize edilen spor panayırının heyecanı ve coşkusu hız kesmeden devam ediyor.

MANİSA - Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından çocuk ve gençlere sporu sevdirmek ve spora teşvik etmek amacıyla organize edilen spor panayırının heyecanı ve coşkusu hız kesmeden devam ediyor. İlk günden bu yana yoğun ilgiye sahne olan spor panayırı, şimdi de mahallelere taşındı. Yunusemre ve Şehzadeler ilçelerinde toplam 8 mahallede yapılması planlanan spor panayırının ilki, Şehzadeler ilçesindeki Dilşikar Mahallesi Necatibey İlkokulu bahçesinde gerçekleştirildi.

NECATİBEY İLKOKULU'NDA SPORLA BULUŞTULAR

Dilşikar Mahallesi'ndeki organizasyonda çocuk ve gençler sporla buluştu. Okçuluk, dart, bilek güreşi, badminton ve basketbol oynama fırsatı bulan gençler, sporla dolu keyifli bir gün geçirdiler.

ÖZTÜRK: "BİNLERCE GENCİMİZE SPOR YAPTIRMAKTAN MUTLUYUZ"

Spor panayırı ile binlerce çocuk ve gencimizi sporla buluşturduklarını belirten Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, söz konusu projenin hızla büyütülerek, geniş kitlelere ulaştırıldığını söyledi. Gençlik ve Spor Bakanlığımızın himayelerinde, Manisa Valiliğimizin de destekleriyle "mahalle spor panayırı" projesini başlattıklarının altını çizen Öztürk, "Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve Valimiz Ahmet Deniz'in destekleriyle çocuk ve gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, sporu tabana yaymak, lisanslı sporcu sayısını yükseltmek, halkı spora teşvik etmek için projeler üretiyoruz. Mahalle spor panayırımız, Şehzadeler ve Yunusemre olmak üzere iki ilçemizde 5 ayrı mahallede yapılacak. İlkini Şehzadeler Dilşikar Mahallesi'nde coşkuyla yapmış bulunmaktayız. Binlerce çocuk ve gencimizi sporla buluşturmaktan mutluyuz. Sporu her gencimizin ayağına götüreceğiz. Herkesi mahalle spor panayırına bekliyoruz" dedi.

MAHALLE SPOR PANAYIRI PROGRAMI

22 Ağustos: Şehzadeler Kuşlubahçe Mahallesi (Merkez Efendi)

27 Ağustos: Şehzadeler Kazım Karabekir Mahallesi (Vicdan Karaosmanoğlu)

29 Ağustos: Şehzadeler Sakarya Mahallesi (Sakarya Parkı)

02 Eylül: Şehzadeler Şehitler Mahallesi (Akşemsettin)

05 Eylül: Yunusemre Barbaros Mahallesi

09 Eylül: Yunusemre Aynı Ali Mahallesi

12 Eylül: Yunusemre Keçiliköy Mahallesi

16 Eylül: Yunusemre Güzelyurt Mahallesi

19 Eylül: Yunusemre Fevzi Çakmak Mahallesi



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor