Anahtar Kelimeler: Engel Tanımaz”

MANİSA - Cumhurbaşkanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığının ortak projesi "Spor Aşkı Engel Tanımaz" çerçevesinde özel eğitim okullarına, farklı engel gruplarının kullanımına sunmak üzere üretilmiş spor malzemeleri taşıyan tır Manisa’ya geldi.

Özel bireyler için malzeme yüklü olan tır için Manisa Cumhuriyet Meydanında Vali Yaşar Karadeniz, Vali Yardımcısı Mevlüt Özmen, İl Gençlik ve Spor Müdürü Yunus Öztürk, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici, engelli bireyler ve ailelerinin katılımıyla karşılama töreni düzenlendi.

Projeye ilişkin değerlendirmelerde bulunan Vali Yaşar Karadeniz "Spor Aşkı Engel Tanımaz’ mottosuyla Cumhurbaşkanlığımız ile Gençlik ve Spor Bakanlığımız himayesinde organize edilen bu kampanya son yıllarda engelli vatandaşlarımıza yönelik hizmetlerde yeni bir katkı daha sunmaktadır. Engelli vatandaşlarımızın sportif ve diğer ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik hizmetlerin yeni bir adımıdır. Ben inanıyorum ki bu spor malzemeleriyle engelli vatandaşlarımızın alacağı hizmetler sonrasında birçok engelli spor dalında ve ampute takımlarda ilimizde inşallah başarılı sporcular çıkacaktır. Ben kampanyayı organize ederek ilimize bu hizmetlerin sunulmasından dolayı başta Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Gençlik Spor Bakanımıza şükranlarımı sunuyorum, kampanyanın ilimize ve ülkemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.

Vali Karadeniz, engelli bireyler ve aileleriyle sohbet ederek, engelli bireylere çeşitli spor malzemeleri hediye etti.

Farklı engel gruplarının kullanımı için özel olarak üretilmiş spor malzemelerini taşıyan tır ile gelen malzemeler, Akhisar Zeliha Keskinoğlu Özel Eğitim Uygulama Okulu, Manisa Yunusemre Özel Eğitim Uygulama Okulu, Akhisar özel eğitim uygulama okulu I. ve II. Kademe ve Salihli Özel Eğitim Uygulama Okulunda eğitim gören engelli bireylere ulaştırılacak.



İstiklal Marşı’nın Kabulünün 105. Yılı Saruhanlı’da Coşkuyla Anıldı

DÜNYA BÖBREK GÜNÜ: SAĞLIKLI BÖBREKLER, SAĞLIKLI BİR YAŞAM

Saruhanlı Belediye Başkanı Ekrem Cıllı’dan 12 Mart Mesajı

Mütevellili Mahallesi’nde 1500 Kişilik İftar Sofrası Kuruldu

Başkan Cıllı’dan 8 Mart’ta Kadınlara Anlamlı Jest

Saruhanlı Devlet Hastanesi’nde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlandı

Saruhanlı’da Yeni Devlet Hastanesinin Yapımına Başlandı

Manisa'da hissedilen bir deprem meydana geldi

Saruhanlı'da vefat...

Büyükşehir’den Saruhanlıya 22 milyon TL’lik yatırım... Çalışmalar başladı

Saruhanlı’da dere temizliği başladı... Koku ve sinek sorunu sona erecek

İmamoğlu’nun mektubu Saruhanlı’da okundu

Koldere’de Gönülleri Isıtan İftar Buluşması

SARUHANLI DEVLET HASTANESİ’NDE “GEBE OKULU”NDAN MEZUNİYET SEVİNCİ

SARUHANLI’DAN PALETLİ YÜZMEDE MADALYA YAĞMURU

PRESTİJ CADDELERİ IŞIL IŞIL OLDU

Manisa Şampiyonu Öğrencilerden İlçe Millî Eğitim Müdürü Aguş’a Ziyaret

İSHAKÇELEBİ’YE YAKIŞIR YENİLİK: ÜZÜM DÜĞÜN SALONU VE KAPALI PAZARYERİ YENİLENDİ

Saruhanlı’nın Gururu: Özel Sporculardan Madalya Yağmuru

Saruhanlı’da Vefat…

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 19.05.2022 11:07:00 838 0
Tarih: 19.05.2022 11:07 Güncelleme: 19.05.2022 11:07
Haberi Sesli Oku

Gündem

Gündem Haberleri