Spor Toto Teşkilatı 10 yılda 4 bin tesis kazandırdı
- Spor Toto Başkanı sponsor olduğu Akhisar Belediye Stadyumunu ziyaret etti 
- Spor Toto Teşkilat Başkanı Muharrem Kasapoğlu:
- "Son 10 yılda 4 bin tesisi ülkemize kazandırmanın haklı mutluluğunu yaşıyoruz"
- "Spor Toto Akhisar Belediye Stadyumu ülkemizin tesisleşme konusunda ne aşamaya geldiği konusunda ciddi bir gösterge"

(Fotoğraflı) 

Barış Gezici 
MANİSA (İHA) - Manisa´nın Akhisar ilçesinde Spor Toto Teşkilatı tarafından yaklaşık 6 ayda yapımı tamamlanan ve 28 Ocak´ta Süper Lig´in 19´uncu haftasında Teleset Mobilya Akhisarspor - Antalyaspor maçıyla açılışı yapılacak olan stadyumu inceleyen Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, ?Spor Toto Akhisar Belediye Stadyumu ülkemizin tesisleşme konusunda ne aşamaya geldiği konusunda ciddi bir gösterge" dedi.
Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, teşkilat tarafından Akhisar´a kazandırılan stadyumda incelemelerde bulunduktan sonra basın mensuplarına açıklamada bulundu. Başkan Kassapoğlu, "Spor Toto Teşkilat başkanlığı olarak ülkemizde spor yatırımları, spor kulüplerimizin desteklenmesi, sivil toplum kuruluşlarımıza ait sosyal sorumluluk projelerinin desteklenmesi, eğitim yatırımları ve birçok yatırımı destekleyen, yapan kuruluşuz. Bu bağlamda da ülkemizin tüm vilayetlerinde ve hemen hemen tüm ilçelerde bitmiş olan ya da devam eden pek çok yatırımımız söz konusu. Son 10 yılda 4 bin tesisi ülkemize kazandırmanın da haklı mutluluğunu yaşıyoruz? şeklinde konuştu.

?60´tan fazla federasyona bütçe aktarıyoruz?
Teşkilat olarak 60´tan fazla spor federasyonuna destek olduklarını kaydeden Kasapoğlu, ?Özellikle Spor Bakanlığımızla birlikte yürüttüğümüz projeler, bakanlığımızın 81 ilde yaptığı yatırımlar ve bunun yanında son 3 yılda yerel yönetimlerle yaptığımız tesis yatırımlar çok ciddi ivme kazandı. Bu bağlamda spora ve sporcuya destek noktasında 60´tan fazla spor federasyonumuza bizzat bütçe aktararak, kulüplerimize futbol, basketbol, voleybol ve hentbol başta olmak üzere amatör spor kulüplerimize ciddi kaynaklar aktarıyoruz. Eğitimle iş birliği noktasında Milli Eğitim Bakanlığımıza bağlı yaklaşık 2 bin eğitim kurumuna spor tesisleri, sosyal aktivite alanları ve bu alanları tüm halkımızın kullanımına açılması noktasında seferberlik başlattık. Okullara yaptığımız tesisleri okul saatlerinde öğrenciler kullanırken okul saatleri dışında mahalle, bölge halkı kullandı. Yaptığımız tesisler yaşayan tesisler olarak hızla büyüyüp gelişmekte? dedi.

?Stadyumu 6 ay gibi kısa bir sürede tamamladık"
Stadyumun Akhisar halkı için hayırlı olmasını dileyen Kasapoğlu, ?Spor Toto Akhisar Belediye stadının bittiğini ve önümüzdeki hafta Antalyaspor maçı ile açılacağını bizzat görerek şahit olduk. Hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz. Yaklaşık 6 ay gibi bir zamanda Spor Toto Teşkilatı ile birlikte tamamlanması ülkemizin spor yatırımlarına verdiği önem ve işlerin nasıl hızlı, dinamik bir şekilde ilerlediği noktasında hem de ülkemizin tesisleşme konusunda ne aşamaya geldiği konusunda ciddi bir gösterge. Soyunma odalarından sahaya kadar pek çok alanı gayet güzel bir şekilde tamamlandığını gördük. İnşallah ülkemiz sporu için Akhisar taraftarı ve Akhisar halkı için hayırlı uğurlu olur. Hep birlikte burada centilmence oynanan rekabet ve heyecan dolu, taraftarın karşı taraftara saygısının olduğu, seyirciye, oyuncuya ve teknik heyete saygısının olduğu yönetimin birbirine saygısının olduğu fair-play ruhu olan dostluk, kardeşlik motivasyonu arttırıcı nice müsabakaları hep birlikte izleriz. Halkımızın da açıkçası sadece maç izlemek için değil spor amacıyla da gelip kullanacağı bir spor alanı olması noktasında da belediyemizde gerekli çalışmaları yapar. 7/24 yaşayan bir stat olma noktasında da kendisini geliştirir diye umut ediyorum? ifadelerini kullandı.
Kasapoğlu´nu stadyum incelemesinde Akhisar Belediye başkanı Salih Hızlı, başkan yardımcıları Ömer İşçi ve Latif Çakmak, Akhisarspor Başkanı Hüseyin Eryüksel, yönetim kurlu üyeleri Harun Eryüksel, Zekeriya Güneş, İbrahim Evren Acar, Süleyman İşçi, Mutlu Özdemir ve TFF yetkilisi Zülfikar Gürcan katıldı.



Jandarmadan kaçak kazı yapan 10 kişiye suçüstü

Tedavi gören polis memuru hayatını kaybetti

Okul alışverişinde çocuk sağlığına dikkat

İntihar gibi ölüm! Dalgınlığı hayatına mâl oldu

Çaltepe’de Kaynak Suyu Gölete Dönüştü!

Başkan Cıllı, Çarşı Esnaflarıyla Kahvaltıda Buluştu

Salihli'de adli yıl törenle açıldı

Şüpheli ölüm: Bahçe katında ceset bulundu

15 yaşındaki çocuk başından vurulmuş halde bulundu

Saruhanlı Belediyespor Muaythai'de madalyalara ambargo koydu

Alaşehir'i duvar resimleriyle anlattı

Mütevellispor'da Rıdvan Türküler dönemi

3 gündür devam eden yangının şiddeti havadan görüntülendi

Av sezonu başladı, İzmir Balık Hali bereketle doldu

Uzman çavuşun otobüs geç geldi diye silah çektiği anlar kamerada

Zafer Bayramı coşkusu futbol turnuvasıyla taçlandı

Salihli'de adli yıl törenle açıldı

Saruhanlı’da Zafetr Bayramı Coşkusu

SSVD Vakfı personeli grev başlattı

Manisalı muhtarlar taleplerini MASKİ'ye iletti

Milli mücadelenin şehri Demirci'de 'Kurtuluş Festivali' başladı

Saruhanlı Ziraat Odası Başkanı Aydoğan Okur: "Deniz suyunu arıtarak kullanıma sunsunlar"

Barajlar boşaldı, bidonlar doldu

Manisa'da Geçici Koruyucu Aile Modeli tanıtıldı

Vatandaşların Çerçioğlu’na öfkesi sürüyor: Koltuklar bomboş kaldı

MAFOD'tan 19 Ağustos'a özel fotoğraf gösterimi

Alaşehir Belediyesi personeline Didim’de ücretsiz tatil

Manisa'nın 'Yangın Riskini Azaltma Planı' Türkiye'ye örnek olabilir

SARUHANLI KADINLAR BURAYA, Çağan Ata için harekete geçiyor

Hukukta yapay zeka dönemi

Manisa nüfusu hızla yaşlanıyor

Büyükşehir Saruhanlı'daki Şehit Kabirlerini yeniliyor

Hasar gören camiden malzeme düşmesi sonucu ölen adam toprağa verildi

Saruhanlı’da obruklar oluşmaya başladı!

Saruhanlı’da kadınlar, Çağan Ata İçin Tek Yürek Oldu

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 21.01.2018 17:17:05 482 0

Tarih: 21.01.2018 17:17 Güncelleme: 21.01.2018 17:17
Haberi Sesli Oku
1.09.2025 18:18:00