SARUHANLI - Saruhanlı İlçesinde 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında okullar arası düzenlenen çeşitli spor müsabakalarında dereceye giren takımların ödülleri verildi.

Tören, Saygı duruşu ve İstidlal Marşı okunmasıyla başladı. Saygı duruşunda Geçen yılki müsabakalarda futbol oynayan Almış Şentürk Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi öğrencilerinden Atakan Bek ve Soma da meydana gelen maden işletmesi faciasında vefat eden işçilerde hatırlandı.

Saruhanlı Belediyesine ait Kapalı Spor Salonunda düzenlenen ödül törenine Kaymakam Erdoğan Kanyılmaz, Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Kıdemli Üsteğmen Serhat Karakuş, Belediye Başkan Vekili Cevdet Aydın, İlçe Emniyet Müdürü Gökhan Balaban, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Işık ve Okul Müdürleri katıldı.

Buradaki törende dereceye giren takımların madalya ve kupalarını Kaymakam Kanyılmaz ve protokolün diğer üyeleri verdi. Kanyılmaz, dereceye giren takımlarda görev alan öğrencileri teker teker kutladı ve başarılarının devamını diledi.

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında okullar arası düzenlenen yarışmalar ve derece alan okulların isimleri şöyle;

MADALYA ALANLAR: Kızlarda Masa Tenisi: Özge Kanbay Anadolu Lisesi), , Sema Nur Altuh (Kız Meslek), Erkekler Masa Tenisi: Cavit Canbey (METEM), Burak Doğan (Anadolu Lisesi), Mehmet Kahraman (METEM). Basketbol Serbest Atış: Mehmet Çakır (METEM), Feritcan Gözübüyük (Anadolu Lisesi), Şahin Buldu (Ticaret Lisesi)

KUPA ALAN OKULLARI: Ticaret Lisesi, Anadolu Lisesi, Metem



Saruhanlı’da Okul Sporlarında Gurur Tablosu

Yaşlı adamın sır ölümü! Cansız bedeni dere yatağında bulundu

Kamyonla çarpışan otomobil sürücüsü hayatını kaybetti

Yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapıldı

Saruhanlı’ya Altyapı ve Sıcak Asfalt Müjdesi

Su Elçileri Saruhanlı’da Su Seferberliği Eğitimi Gerçekleştirdi

Başkan Dutlulu Saruhanlı’da Çiftçilerin Taleplerini Dinledi

Türkiye’de görülen başlıca 7 vitamin eksikliği ve alınması gereken önlemler

Uzmandan risk gruplarına erken başvuru uyarısı

Başkan Dutlulu 2026 yılının rotasını çizdi

Jeotermal yatırımlar için 2026 yılı köprüden önceki son çıkış

Anadolu ilham verdi, makarna altın getirdi

Esra'yı boğarak öldüren annesi ve sevgilisi hakkında yeni gelişme

"Babam ölmedi"

Saruhanlı'da vefat...

SARUHANLI’DA VEFAT…

İzmir’de banka aracından yüklü miktarda vurgun

Saruhanlı’da Vefat…

Kayıp genç kızın gömülü halde cansız bedeni bulundu

İzmir'de belediye otobüsü ile panelvan çarpıştı: 1 ölü, 8 yaralı

Koldere’deki yangın kısa sürede söndürüldü

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 21.05.2014 19:03:37 967 0
Tarih: 21.05.2014 19:03 Güncelleme: 21.05.2014 19:03
Haberi Sesli Oku