SARUHANLI - Saruhanlı İlçe Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlüğü, 13-19 Mayıs “Sosyal Güvenlik Haftası” haftası kapsamında kurum ve kuruluşlara ziyaretlerde bulundu.

Saruhanlı Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz, “Sosyal Güvenlik Haftası” kutlamaları kapsamında Saruhanlı Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Şener Efeoğlu ve beraberindeki personeli makamında kabul etti.

Kaymakam Kanyılmaz, ziyarette yaptığı konuşmada İlçedeki Sosyal Güvenlik Merkezi’nin (SGM) 3 yıl önce hizmete açıldığını, buradaki görevlilerin özveriyle çalıştıklarını belirtti.

SGM’nin çalışmalarını yakından takip ettiğini ifade eden Kanyılmaz, SGM’nin ilçeye şube açmasının Saruhanlı için önemli bir hizmet olduğunu, merkezinin açılması ile birlikte vatandaşların artık Manisa’ya gitmeden ilçede ve yerinde hizmet alabildiklerini dile getirdi.

SGM Müdürü Şener Efeoğlu ise toplam 10 personelle günde ortalama 200 kişiye hizmet verdiklerini belirterek, Sosyal Güvenlik Haftası dolayısıyla kurumun tanıtımını yaptıklarını, mahallelere giderek vatandaşları bilgilendirdiklerini kaydetti.

SGM Müdürü Efeoğlu, daha sonra personeliyle birlikte Saruhanlı Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ahmet Emin Kenez’i makamında ziyaret ederek yeni seçilmelerinden dolayı kutladı. Oda Başkanı Kenez, SGM çalışanlarının haftasını kutladı.



Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

Polis Haftası Kutlamaları Başladı

Salihli ve Kula'da Türk Polis Teşkilatı'nın 180. yılı kutlandı

Saruhanlı Belediyesi’nin 2024 Yılı Faaliyet Raporu Oy Birliğiyle Kabul Edildi

Saruhanlı Belediyesi’nden 320 Çocuğa Bayramlık Kıyafet Yardımı

SARUHANLI’DA 21 MART NEVRUZ BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Şehit Görece’nin ailesine Devlet Övünç Madalyası verildi

Manisa’da Devlet Övünç Madalyası ve Berat Tevcih Töreni düzenlendi

Saruhanlı, İzmir’in su kuyusu planına karşı sesini yükseltiyor!

Saruhanlı'dan İzmir'e su kuyusu tepkisi

Acılı babadan yürek burkan paylaşım: "Böyle gittik, dönemedik"

Dumfet Manisa İl Başkanı Balta: DUMFED Manisa'da Teşkilatlanma Hızla İlerliyor

Bakanlık zeytinyağındaki son hileyi ifşa etti! Organik diye satılıyordu içinden çıkanlar şaşırttı

CHP’den Başkan Ekrem Cıllı’ya taşınmaz satışı eleştirisi: "Verdiğiniz sözleri unutmayacağız”

Saruhanlı'dan İzmir’e su aktarımına tepki: Kaderimizle oynamayın, günahtır!

Yunusemre 100. Yıl Meydanı’nda iftar sofrası kurdu

Yunusemre’de Ramazan Çarşısı kuruldu

Gölmarmara'da 2 bin kişilik iftar sofrası

Manisa Büyükşehir’de en düşük maaş 42 bin lira oldu

Lavender Robotics İtalya'dan 2 ödülle döndü

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
13.05.2014 19:10:47 393 0

Tarih: 13.05.2014 19:10
Haberi Sesli Oku
9.04.2025 15:41:00