Son Dakika

Son Dakika: Malatya'da 5 büyüklüğünde deprem! Çevre illerden de hissedildi

Son dakika: Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sarsıntı çevre illerden de hissedilirken İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Başta AFAD olmak üzere ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha tarama çalışmalarına başlamıştır." dedi. Malatya Valisi Ersin Yazıcı da "Olumsuz bir durum yok, aramalar devam ediyor" ifadelerini kullandı.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı merkez üssü Malatya'nın Yeşilyurt ilçesi olan 5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu.

7 KİLOMETRE DERİNLİKTE

Deprem saat 08.35'te meydana gelirken; sarsıntı yerin 7 kilometre derinliğinde gerçekleşti. Öte yandan deprem çevre illerden de hissedildi. Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, ilk açıklamasında "Şu ana kadar herhangi olumsuz bir durumun yansımadı" ifadelerini kullandı.

BAKAN YERLİKAYA: SAHA TARAMA ÇALIŞMALARINA BAŞLANDI

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ise "Malatya İli #Yeşilyurt ilçesinde saat 08.35'de 5.0 büyüklüğünde meydana gelen depremde, başta AFAD olmak üzere ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha tarama çalışmalarına başlamıştır. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum." dedi.

Malatya Valisi Ersin Yazıcı da yaptığı açıklamada, olumsuz bir durumun olmadığını ve aramalarına devam ettiklerini söyledi. Vali Yazıcı, vatandaşların ağır hasarlı binalardan uzak durması gerektiğini de aktardı.



Saruhanlı Belediyesi’nden 320 Çocuğa Bayramlık Kıyafet Yardımı

SARUHANLI’DA 21 MART NEVRUZ BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Şehit Görece’nin ailesine Devlet Övünç Madalyası verildi

Manisa’da Devlet Övünç Madalyası ve Berat Tevcih Töreni düzenlendi

Saruhanlı, İzmir’in su kuyusu planına karşı sesini yükseltiyor!

Saruhanlı'dan İzmir'e su kuyusu tepkisi

Acılı babadan yürek burkan paylaşım: "Böyle gittik, dönemedik"

Dumfet Manisa İl Başkanı Balta: DUMFED Manisa'da Teşkilatlanma Hızla İlerliyor

Bakanlık zeytinyağındaki son hileyi ifşa etti! Organik diye satılıyordu içinden çıkanlar şaşırttı

CHP’den Başkan Ekrem Cıllı’ya taşınmaz satışı eleştirisi: "Verdiğiniz sözleri unutmayacağız”

Saruhanlı'dan İzmir’e su aktarımına tepki: Kaderimizle oynamayın, günahtır!

Yunusemre 100. Yıl Meydanı’nda iftar sofrası kurdu

Yunusemre’de Ramazan Çarşısı kuruldu

Gölmarmara'da 2 bin kişilik iftar sofrası

Manisa Büyükşehir’de en düşük maaş 42 bin lira oldu

Lavender Robotics İtalya'dan 2 ödülle döndü

Soma davasına savcılık mütalaasını verdi

Ege'de korkulan oldu! Profesör tehlikenin geldiğini açıkladı

Baba dediği kişi gerçek babasının katili çıktı! Gerçeği DNA testiyle çıktı

Evlerde Ramazan hazırlıkları başladı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Son Dakika 24.08.2023 09:23:00 1180 0

Tarih: 24.08.2023 09:23

Haberi Sesli Oku