Soma ilçesinde Soma Belediyesi, Soma Holding ve Soma Kömür İşletmeleri İşçileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin ortaklaşa düzenlediği 4. Geleneksel Sünnet Şöleni coşkuyla gerçekleştirildi.

Öğle saatlerinde 13 Eylül Parkı içersinde başlayan şölen etkinlikleri kapsamında 50’ye yakın sünnet çocuğu erkekliğe ilk adım atmanın mutluluğunu yaşadı.

Bu mutluluğa Soma Kömür İşletmeleri Genel Müdürü Ramazan Doğru’nun yanı sıra şirket yöneticileri, AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene, siyasi parti temsilcileri, belde belediye başkanları, Maden İş Sendikası Ege Bölgesi Şube Başkanı Tamer Küçükgençay ve yönetimi, ELİ Müessese Müdürü Hakkı Duran, sivil toplum kuruluşları ve kamu kurum ve kuruluş temsilcileri de ortak oldu. Sünnet çocuklarına çeşitli hediyeler takdim edildi.

MEVLİD-İ ŞERİF İLE BAŞLADI

Park altı camiinde okunan mevlid-i şerif programıyla başlayan şölen 13 Eylül Parkı içerisinde animasyon gösterileriyle sürdü. Sünnet çocukları burada kendileri için hazırlanan görsel şovlarla doyasıya eğlendi.

Cuma namazı sonrasında ise katılanlara yemek ikram edildi. Akşama kadar devam eden şenlikler kapsamında kortej yürüyüşü düzenlendi. 13 Eylül Parkı’ndan sünnet çocuklarının fayton turu ile başlayan kortej yürüyüşü mehter takımı eşliğinde Beşyol Meydanı`na kadar devam etti.

ZARA SAHNE ALDI

Sünnet şöleni etkinlikleri kapsamında akşam düzenlenen etkinlikte ise önce Zeynep ardından da ünlü sanatçı Zara sahne aldı. Birbirinden güzel eserlerini sünnet çocukları ve Somalılar için seslendiren Zara, meydanı dolduran 5 bine yakın Somalı`dan tam not aldı.



Başkan Durbay'ın sağlık durumuna ilişkin açıklama

Kırkağaç'ta uzman erbaşların mezuniyet coşkusu

Beton mikserinin çarptığı sağlık çalışanı 7 günlük yaşam savaşını kaybetti

Bir anlık öfke evi kül etti: 1 tutuklama

5 ay önce kaybolan yaşlı adam sırra kadem bastı, oğulları perişan

Organize suç örgütü üyeleri yurtdışına kaçarken yakalandı

Saruhanlı’da Vefat…

Üzerine ağaç devrilen İbrahim Yıldız'ın sağlık durumu ile ilgili açıklama geldi

Motosiklet tıra çarptı: 1 ölü

Yunusemre'den yapay zeka söyleşisi

Akhisar altyapısı milli takım kapısında

‘Tarihi Kentin Umutlu Çocukları’ Kula-Salihli UNESCO Jeoparkı'nda buluştu

Demirci’de atıl araziler tarıma kazandırılıyor

Güllü'nün kızı Tuğyan Ülkem Gülter, annesini öldürmekten tutuklandı

MELİKE ONUR YORUMUYLA “CAN VERİYORUM”

Hastanede çevre düzenlenesi

Saruhanlı Belediyesi "Belen Yolu" İçin 9 Mahallede Pilav Hayrı Düzenlendi

KÖY OKULLARINA KİTAP DESTEĞİ: TDED MANİSA ŞUBESİ NURİYE MAHALLESİ’NDEKİ ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Muhtarlardan Başkan Cıllı'ya teşekkür ziyareti

Nilgün’den Butik” hizmete girdi

Deprem Simülasyon Tırı Saruhanlı’da Öğrencilerle Buluştu

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
14.09.2013 17:50:56 633 0
Tarih: 14.09.2013 17:50 Güncelleme: 14.09.2013 17:50
Haberi Sesli Oku