SOMA - 301 madencinin yaşamını yitirdiği madeni işleten Soma Holding, hacizlik oldu. Alacaklı konumdaki özel bir banka, Soma Holding'in Spine Tower'daki 48 ofisini icradan satışa çıkardı.

Soma ilçesindeki maden faciasıyla gündeme gelen Soma Holding'in Maslak Spine Tower'daki 48 ofisi, icradan satışa çıkarıldı. İstanbul İcra Müdürlüğü üzerinden yürütülen takip işlemi kesinleşti. Bankanın avukatları, Soma Holding'e ait görünen Spine Tower'daki 48 ofis için haciz işlemi yaptı. Satışı istenen ofisler için belirlenen bedel ise 82 milyon TL seviyesinde.

HER OFİS AYRI AYRI İHALE EDİLECEK

Banka, Alp Gürkan ve oğlu Can Gürkan'a yönelik icra takibi başlattı. İstanbul İcra Müdürlüğü üzerinden yürütülen takip işlemi kesinleşti. 48 ofis için belirlenen toplam bedel 82 milyon 420 bin lira. Her bir ofis ayrı ayrı ihale edilecek.

Soma Holding'in gökdeleni icradan satışa çıkarıldı

Soma Holding Yönetim Kurulu Başkanı Alp Gürkan

56 KATTAN OLUŞUYOR

Spine Tower, 9'u yer altında, 47'si yer üstünde olmak üzere toplam 56 kattan oluşuyor. Denizden yüksekliği 300 metre, yerden yüksekliği 191 metreye ulaşan Spine Tower'da, 9 bin metrekarelik taban üzerinde, 140 bin metrekarelik kapalı, 12 dönümlük yeşil alan, farklı özellik ve boyutlarda 80 daire yer aldı.



Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 1.10.2019 09:18:00 708 0

Tarih: 01.10.2019 09:18
Haberi Sesli Oku
26.04.2025 09:13:00