Soma Devlet Hastanesinde hasta ziyaretlerine yeni düzenleme
Soma Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Gökhan Kıvanç Yaşar, hasta ziyaretleriyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Yaşar, hasta ziyaretlerinin hastaların moralini yükselterek iyileşme sürecine olumlu katkı sağladığını vurgularken, bu ziyaretlerin hastane tarafından belirlenen kurallar çerçevesinde yapılması gerektiğini belirtti.
Başhekim Yaşar, ziyaretlerin düzenli bir şekilde gerçekleştirilebilmesi ve hastaların sağlığının korunması için belirlenen ziyaret saatlerinin her gün 13.00-14.00 ve 18.00-19.00 arasında olduğunu açıkladı. Ziyaret saatleri dışında hasta kabul edilmediğini ve bu kurala uyulmasının büyük önem taşıdığını belirten, Yaşar, gece ziyaretlerinin de hastane güvenliği ve sağlık personelinin görevlerini eksiksiz yerine getirebilmesi için yasak olduğunu ifade etti.
Başhekim Uzm. Dr. Gökhan Kıvanç Yaşar ziyaret kurallarının ise şu şekilde belirlendiğini duyurdu: "Ziyaret saatleri her gün 13.00-14.00 ve 18.00-19.00 arasındadır. Bir hastayı aynı anda en fazla iki kişi ziyaret edebilir. Ziyaret süresi kısa tutulmalıdır. 10 yaşından küçük çocuklar ziyaretçi olarak kabul edilmemektedir. Grip, nezle gibi enfeksiyon hastalığı taşıyanlar ile bağışıklık sistemi düşük olan kişilerin hasta ziyaretine gelmemesi gerekmektedir. Enfeksiyon riskini önlemek amacıyla canlı çiçek, doktor kontrolü dışında yiyecek ve içecek getirilmesi yasaktır."
Başhekim Yaşar, hasta yakınlarının bu kurallara titizlikle uymasının, hastaların sağlığı açısından büyük önem taşıdığını belirterek, “Ziyaretçilerimizin hastalarımızın sağlığına zarar vermemek için belirlenen kurallara uymasını rica ediyor, gösterdikleri anlayış için teşekkür ediyorum” dedi.



Fenalaşan arkadaşına müdahale etti, ikisi de kalp krizinden öldü

Manisa'daki yabancı nüfus azalmaya devam ediyor

Manisa TSO Meclis Salonuna Mimar Ferdi Zeyrek’in adı verildi

Zeki Bilgin’den “Hurda Davası”na ilişkin açıklama: "Yargılanmışım, ceza almışım gibi gösteriliyor"

Bebeklerine merhum Başkan Ferdi Zeyrek'in ismini verdiler

Sıcak çarpmasından basit önlemlerle korunmak mümkün

Ferdi Zeyrek’in kızı Nehir, TYT’ye CHP Lideri Özgür Özel ve annesiyle geldi

Alaşehir Belediyesi'nden merhum Ferdi Zeyrek için pilav hayrı

Besim Dutlulu'nun ilk ziyareti Ferdi Zeyrek'in mezarı oldu

Başkan Zeyrek'in ölümüyle sonuçlanan olayda 3 şüpheli tutuklandı

Manisa Belediyesi Yeni Akit ve Zekeriya Say için harekete geçti!

Bir Lokma Bin Dua: Ferdi Başkanımızın Aziz Hatırasına

Merhum Başkan Zeyrek anısına hayır yapıldı

Başkan Zeyrek’i kurtarmak için zamanla yarışıldı

SARUHANLI’DA JANDARMA TEŞKİLATININ 186. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLAMALARI

Havuzlarla ilgili korkutan gerçek

CHP Genel Başkanı Özel, Başkan Zeyrek için düzenlenen mevlide katıldı

Nehir Zeyrek’ten Tepki: ‘O adamı nasıl serbest bırakabiliyorsunuz?’

Yarbay Melih Gülova şehadetinin yıldönümünde Manisa’da anıldı

Başkan Zeyrek'in avukatından yazılı açıklama

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Saglik 1.02.2025 11:27:00 988 0

Tarih: 01.02.2025 11:27 Güncelleme: 01.02.2025 11:27
Haberi Sesli Oku
27.06.2025 12:04:00