SOLOTÜRK Demirci’de Kurtuluş Festivali öncesi prova uçuşu yaptı
Demirci ilçesinde SOLOTÜRK tarafından kurtuluş festivali öncesinde keşif ve prova uçuşu yaptı.
Demirci’de 26 Ağustos Salı günü başlayacak olan Kurtuluş Festivalinde SOLOTÜRK tarafından gösterisi uçuşu ve sanatçılar sahne alacak. Demirci Prestij Caddesinde kurulacak olan satış stantları ve lunapark ’ta kurtuluş etkinlikleri kapsamında hafta boyunca sürecek.
SOLOTÜRK tarafından 27 Ağustos Çarşamba günü yapılacak olan Demirci Akıncıları Selamla uçuşu öncesinde alan keşif ve prova uçuşu yapıldı.
Vatandaşlar prova uçuşunu izlemek için Eğitim Fakültesi suni çim sahaya akın ederken, kimi vatandaşlarda evlerinin balkonlarına, çatılarına ve yüksek tepelere çıktılar.
Demirci Kaymakamı Fatih Bayram ve Belediye Başkanı Erkan Kara’da prova uçuşunu vatandaşlarla birlikte izledi.
Gösteri uçuşunun ardından alana gelen SOLOTÜRK pilotlarına yoğun ilgi gösteren vatandaşlar hatıra fotoğrafı çektirdi.
SOLOTÜRK gösterisi boyunca alanda SOLOTÜRK Store aracı da lisanslı ürünlerinin satışını yapacak.
SOLOTÜRK gösterisinin yapılacağı sahaya dev Türk Bayrağı ve Demirci Akıncıları logosu açıldı. Vatandaşlar SOLOTÜRK’ün prova uçuşunda büyük heyecan yaşarken, cep telefonları ile çekim yaptılar.
Demirci Kurtuluş Festivalinin 30 Ağustos’a kadar devam edeceğini ifade eden Belediye Başkanı Erkan Kara "Festivalimiz 26 Ağustos’ta başlıyor ay sonuna kadar devam edecek. Demirci’de ilk kez hafta boyu sürecek sosyal ve kültürel anlamda bir festival düzenliyoruz. Festivalimize de SOLOTÜRK tarafından yapılacak olan Demirci Akıncıları Selamlama uçuşu ile ayrı bir güzellik katacak. Birbirinden özel sanatçıların sahne alacağı festivalimize tüm Manisa’yı ve Ege’yi davet ediyorum" dedi.



Saruhanlı Devlet Hastanesinde Cuma günü görev yapacak doktorlar

Saruhanlı’da Vefat…

Turgutlu’nun Filedeki Temsilcisi Yüzleri Güldürdü

Manisa’da hissedilen deprem meydana geldi!

Vali Özkan’dan tedavisi süren Başkan Durbay’a ziyaret

Manisa’da çatlak oluşan iki bina tahliye edildi

CHP'li Bakırlıoğlu: Bu düzenin adı kara düzendir

DEMİRCİ'YE MODERN OKUL MÜJDESİ

Saruhanlı’da yürüme güçlüğü yaşayan vatandaşa akülü engelli aracı teslim edildi

Saruhanlı’da Vefat…

Demirci’de öğrenciler insan haklarını atölyelerde keşfetti

Saruhanlı’da Vefat…

Seyir halindeki otomobil alev aldı

Somaspor Aksaray karşılaşmasına hazırlanıyor

SARUHANLI’DA VEFAT…

Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay’ın durumu ciddiyetini koruyor

Feci kaza: 1 ölü, 1 yaralı

Eğitim Bir-Sen’den Gölmarmara’da eğitim çıkarması

Feci kaza: 1 ölü

Selimşahlarspor rahat kazandı: 4-0

Gümülcelispor ikinci yarıya iyi başladı: 2-1

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 25.08.2025 08:28:00 1209 0
Tarih: 25.08.2025 08:28 Güncelleme: 25.08.2025 09:00
Haberi Sesli Oku