SARUHANLI - Alaşehir’de sokağa çıkma kısıtlamasında jandarma tarafından şüphe üzerine durdurulan bir araçtan uyuşturucu maddeler, aparatlar ve hassas terazi ile 28 bin 750 TL para ele geçirildi. Araçtaki biri kadın 5 kişi gözaltına alındı.

Sokağa çıkma kısıtlamasının uygulandığı Alaşehir ilçesinde durdurulan ve içinde 5 kişinin olduğu bir otomobilden uyuşturucu maddeler ve uyuşturucu kullanmaya yarayan aparatlar ele geçirildi.

Bu sabah 05.30 sıralarında Manisa’nın Alaşehir İlçesi Yeşilyurt Mahallesinde, Killik Jandarma Karakol Komutanlığı ekiplerince yapılan devriye faaliyetinde şüphe üzerine

Alaşehir ilçesinde sokağa çıkma kısıtlamasında jandarma tarafından şüphe üzerine durdurulan bir araçtan uyuşturucu maddeler, aparatlar ve hassas terazi ile 28 bin 750 TL para ele geçirildi. Araçtaki biri kadın 5 kişi gözaltına alındı.

Sokağa çıkma kısıtlamasının uygulandığı Manisa’nın Alaşehir ilçesinde durdurulan ve içinde 5 kişinin olduğu bir otomobilden uyuşturucu maddeler ve uyuşturucu kullanmaya yarayan aparatlar ele geçirildi. Bu sabah 05.30 sıralarında Manisa’nın Alaşehir İlçesi Yeşilyurt Mahallesinde, Killik Jandarma Karakol Komutanlığı ekiplerince yapılan devriye faaliyetinde şüphe üzerine durdurulan bir otomobildeki S.K. (34), S.D. (33), M.A.T. (46), D.D. (29) isimli erkekler ve G.E. (24) isimli kadın üzerinde yapılan aramada 35 gram metamfetamin (kristal) uyuşturucu madde, 28 bin 750 TL, 1 adet hassas terazi, 2 adet uyuşturucu madde içmekte kullanılan aparat, aparat yapımına yarayan cam ampul ve muhtelif araç gereç ele geçirildi. Ayrıca S.K’nin evinde yapılan aramada da; 5 adet uyuşturucu madde içilmesinde kullanılan aparat, 3 adet 100 miligramlık cinsel içerikli uyarıcı hap ele geçirilerek el konuldu. Adli makamların talimatı doğrultusunda şüpheliler ‘Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti Suçu’ kapsamında gözaltına alınırken, jandarmadaki işlemlerinin ardından Alaşehir Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilecek.



Manisa'da binlerce sürücü bilgilendirildi

Turgutlu Belediyesinde bayramlaşma sevinci yaşandı

Manisa'da resmi bayramlaşma töreni yapıldı

Salihli’de kurban kesimini uygulamalı öğrendiler

Depremde panik atak geçiren 14 yaşındaki çocuk hastanede hayatını kaybetti

Yunusemre'de ibadethaneler Kurban Bayramı için hazırlanıyor

O MUHTAR YİNE ADAY!

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Coşkusu Saruhanlı’da Yaşandı!

Manisa’da Gençlik Haftası ve 19 Mayıs coşkusu başladı

Başkan Ekrem Cıllı Dünya Ebeler Günü'nü Kutladı

Eski Manisa Milletvekili Abdullah Akarsu son yolculuğuna uğurlandı

Gazi olduğunu cenazesinde öğrendiler

Şırnak'ta kalp krizi sonucu vefat eden uzman çavuş son yolculuğuna uğurlandı

Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Asayiş 30.05.2020 17:38:00 1042 0

Tarih: 30.05.2020 17:38
Haberi Sesli Oku
5.06.2025 12:13:00