Anahtar Kelimeler:

ASAYİŞ - Nijerya´da sivrisinek ısırması sonucu sıtma virüsüne yakalanan Türk Hava Yolları (THY) kabin amiri Selda Durmaz, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Nijerya´nın Lagos kentine görev uçuşu için giden THY kabin amiri Selda Durmaz, İstanbul´a dönüşte birkaç gün sonra yüksek ateş şikayetiyle bir hastaneye gitti. Grip teşhisi konan Selda Durmaz, yüksek ateşi düşmeyince bunun üzerine THY sağlık birimine başvurdu. Sıtma teşhisi konulan Durmaz, Bahçelievler´de özel bir hastanede tedavi altına alındı ve bir süredir yoğun bakım ünitesinde tedavi görüyordu. Sürekli kanı değişmesi gereken Durmaz´ın ailesi ve arkadaşları sosyal medya başta olmak üzere her yerde A Rh(+) kan bulmak için seferber oldu. Sıtma virüsünün tüm vücuda yayıldığı anlaşılan Selda Durmaz saat 01.30 sıralarında hayatını kaybetti. Durmaz´ın vefat haberini alan yakınları ve meslektaşları hastaneye akın etti.

Kabin amiri Selda Durmaz´ın cenazesi hastaneden alınarak cenaze aracıyla memleketi Bartın´a götürülmek üzere yola çıkarıldı. Durmaz´ın cenazesi Bartın´ın Kozcağız beldesinde ilkindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.



Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Asayiş 20.06.2015 12:53:14 1875 0

Tarih: 20.06.2015 12:53
Haberi Sesli Oku
26.04.2025 09:13:00