Anahtar Kelimeler: Saruhanlı Sinan ' ' Caddede Yaşayacak

Sinan Ateş'in İsmi Saruhanlı'da Bir Caddede Yaşayacak

SARUHANLI - Ankara'da bir ay önce uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybeden Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanı Sinan Ateş'in adı, Saruhanlı Belediye Meclisi tarafından ilçedeki bir caddeye verildi.

Saruhanlı Belediyesi Ocak ayı olağanüstü Meclis toplantısı, Belediye Başkanvekili İlhan Uykun'un Başkanlığı'nda ilçedeki Halk Kafe'de yapıldı.

Çeşitli gündem maddelerinin görüşüldüğü toplantıda, ilçedeki İstasyon Mahallesinde imara yeni açılan 5 cadde ve 9 sokağa isim verilmesi konusu ele alındı.

Buna göre caddelerden birine, Ankara'da bir ay önce uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybeden Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanı Sinan Ateş'in adının verilmesine oy birliğiyle karar verildi.

Toplantıda diğer caddelere Rasim Helvacıoğlu, Hasan Alsan, Tüfekçi Abdurrahman Avcı ve Menemenli Halil Koşay'ın adı, sokaklara ise Nail İmran, Çerkes Faik Akar, Hacı İsmail Karabaş, Arif Çavuşlar, Nihat Haydarlar, Sakıp Genişel, Ayhan Kadıoğlu, Hüseyin Hızal ve Şerif Koç'un isimlerinin verilmesine oy birliğiyle karar verildi.

Başkan Bilgin, Toplantıya Telefonla Katıldı

Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, Ankara'da bulunduğu için toplantıya telefonla katılarak, alınan kararların hayırlı olmasını diledi.

Başkan Bilgin, telefonda yaptığı konuşmada "Ülkesi için, devleti için çalışan vatansever bir kardeşimiz katledildi. Bu nedenle onun adının yaşatılması gerektiğini düşündük ve isminin ilçemizdeki caddelerden birine verilmesini kararlaştırdık. Buna yönelik teklifimiz oy birliğiyle meclisimizden geçti. Tüm meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. CHP Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu da ,'Her şeyi biliyoruz. Bu benim gençlerimize ve CHP’de siyaset yapan ülkücülere sözümdür. Bu kurtlar sofrası kazanamayacak. Sinan Ateş unutulmayacak. Ülkücü Sinan Ateş’in katillerini 4 ay sonra adalet önüne çıkarmak üzere çalışmaya başlayacağız' diye konuşmuştu. Kendisini bir kez daha rahmetle anıyorum. Aldığımız karar hayırlı olsun."

Toplantı, diğer gündem maddelerinin görüşülüp oylanması ile sona erdi.



Otomobiller çarpıştı: 4 kişi yaralandı

Bir üzücü haber daha! Ayla öğretmenin eşi acı habere dayanamadı

Koldere Mahallesi’nde Çalışmalar Hız Kesmeden Devam Ediyor

Bariyere çarpan otomobildeki 2 kişi yaralandı

Saruhanlı Belediyesi’nden Halitpaşa Mahallesi’nde Yoğun İlaçlama Seferberliği

Liseli Sude son yolculuğuna uğurlandı

Saruhanlı Belediyesi’nden İlçe Genelinde Yoğun Temizlik Seferberliği

Vincin kırılan parçası konteynerin üzerine düştü, 3 işçi yaralandı

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Hasta Memnuniyeti En Büyük Motivasyon Kaynağı

Saruhanlı Devlet Hastanesi’ne Yeni Dahiliye Uzmanı: Uzm. Dr. Okan Özak Göreve Başladı

17 yaşındaki lise öğrencisi motosiklet kazasında hayatını kaybetti

Uzm. Dr. Seher İdil Hastanemizde Göreve Başladı

Manisa'da Tartışma Cinayetle Bitti! Şüpheli Kaçarken Yakalandı

Miniklerden Doğaya Anlamlı Dokunuş: “Toprağın Diriliş Hikâyesi” Hayat Buluyor

Marmara Gölü yıllar sonra yeniden göçmen kuşları ağırlıyor

Saruhanlı Belediyesi’nden Annelere Anlamlı Destek

Paşaköy’de Av Köpekleri Yarışması Coşkusu

Saruhanlı’nın Gururu: Uşak Yarı Finallerinden Büyük Başarı!

Saruhanlı'da vefat...

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 25.01.2023 08:43:00 0
Tarih: 25.01.2023 08:43 Güncelleme: 25.01.2023 08:43
Haberi Sesli Oku