Tarih: 08.10.2018 08:39

Sinan Akçıl´a Canlı Yayında Evlenme Teklifi

Facebook Twitter Linked-in

MAGAZİN - Ünlü sanatçılar Sinan Akçıl, Betül Demir ve Ebru Yaşar Carousel Alışveriş ve Yaşam Merkezi ve Number One Türk FM ortaklığında gerçekleşen ?Aylık Star Buluşmaları´ kapsamında hayranlarıyla bir araya geldi.

Her ay gerçekleşecek organizasyon Carousel´in 23. doğum günü olan 29 Eylül Cumartesi günü başladı. Etkinliğin sunuculuğunu Number One Türk´ün sevilen programcısı Kadir Çetin yaptı. Number One Türk FM´den canlı yayınlanan etkinlik sürprizlere de sahne oldu.  Bir hayranı canlı yayın sırasında Sinan Akçıl´a evlenme teklifinde bulunurken Betül Demir içinde pasta kesildi ve seyirciler ile doğum günü kutlaması yapıldı. Ebru Yaşar ise Amerika´dan geldiğini söyleyen hayranı ile sahneyi paylaşarak düet yaptı.

29 Eylül 1995 yılında Bakırköy´de hizmet vermeye başlayan Türkiye´nin en eski AVM´lerinden olan Carousel 23. Yaşını kampanyalar ve etkinliklerle kutluyor. Doğum günü kutlamaları,  her ay Number One Fm ile ortaklaşa düzenelecek  ?Aylık Star Buluşmaları´ ile devam ediyor. Number One Fm´den de canlı yayınlanan programda sevilen programcı Kadir Çetin´in ilk konukları Ebru Yaşar, Sinan Akçıl ve Betül Demir oldu. 19 Ekim Cuma günü saat 17´de gerçekleşecek bir sonraki ?Aylık Star Buluşmaları´na bu kez konuk yerli Justin Alper Erözer olacak.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —