MAGAZİN - Muğla´nın Bodrum ilçesinde sahne alacak olan ünlü sanatçı Simge Sağın´ın aniden rahatsızlanarak Balıkesir´in Ayvalık ilçesinde hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Serum tedavisi gören Sağın´ın sağlık durumu hakkında henüz bir açıklama yapılmadı. 
Ramazan bayramının 3´üncü günü ünlü sanatçı Simge Sağın Gümbet Barlar sokağında bulan Ampersand club de ki sahnesi aniden rahatsızlanıp hastaneye kaldırılması nedeniyle iptal oldu. Bir anda fenalaşarak Ayvalık Devlet Hastanesine kaldırılan Sağın´ın gıda zehirlenmesi nedeniyle rahatsızlandığı öğrenildi. Tedavi altına alınan ünlü sanatçı menejeri aracılığıyla Club yöneticilerine ve hayranlarına özür notu gönderdi. Dev ekranda yayınlanan ?Rahatsızlığımdan dolayı, bu geceki Clup Ampersand Bodrum programımı ileriki bir tarihe ertelemek zorunda kaldığımı üzülerek bildiriyorum. En kısa zamanda görüşmek üzere? mesajı kulübe gelen hayranları üzüldü. Sağlık durumu hakkında bilgi alınamayan Sağın´ın serum tedavisi gördüğü öğrenildi.
2 gündür aynı rahatsızlığı yaşıyor
Konuyla ilgili basın mensuplarına açıklama yapan Club Ampersand Bodrum´un sahibi Burak İrtanki, Simge Sağın´ın zehirlenme şüphesiyle Ayvalık da hastaneye kaldırıldığını öğrendiklerini ve bu nedenle sahnesinin iptal olduğunu ifade ederek ?Simge, dün gece bir rahatsızlık geçirmiş. Bugün iyileşeceğini söylediler ama aynı rahatsızlık tekrarlamış bu akşam. Daha yeni haberi geldi hastanede tedavi altına almışlar. Simge bugün sahne alamayacak kulübümüzde. Gıda zehirlenmesi dediler ama tam olarak bilgim yok? dedi.
Ünlü işletmeci İrtanki, Sağın´a acil şifalar dileyerek sahnesinin ileri ki bir tarihe alındığını da sözlerine ekledi.
Öte yandan Simge Sağın´ı dinlemeye gelen sevenlerine ise bilet paraları geri iade eden kulüp yetkililer gece boyunca Simge Sağın´ın müziklerine ağırlık vermesi dikkatlerden kaçmadı.



“Kuraklıktan zarar gören çiftçilerimiz yardım kapsamına alınmalıdır”

Türkiye güne akaryakıt zammıyla başladı. 6 gün sonra neler olacak neler

Fenalaşan arkadaşına müdahale etti, ikisi de kalp krizinden öldü

Manisa'daki yabancı nüfus azalmaya devam ediyor

Manisa TSO Meclis Salonuna Mimar Ferdi Zeyrek’in adı verildi

Zeki Bilgin’den “Hurda Davası”na ilişkin açıklama: "Yargılanmışım, ceza almışım gibi gösteriliyor"

Bebeklerine merhum Başkan Ferdi Zeyrek'in ismini verdiler

Sıcak çarpmasından basit önlemlerle korunmak mümkün

Ferdi Zeyrek’in kızı Nehir, TYT’ye CHP Lideri Özgür Özel ve annesiyle geldi

Alaşehir Belediyesi'nden merhum Ferdi Zeyrek için pilav hayrı

Besim Dutlulu'nun ilk ziyareti Ferdi Zeyrek'in mezarı oldu

Başkan Zeyrek'in ölümüyle sonuçlanan olayda 3 şüpheli tutuklandı

Manisa Belediyesi Yeni Akit ve Zekeriya Say için harekete geçti!

Bir Lokma Bin Dua: Ferdi Başkanımızın Aziz Hatırasına

Merhum Başkan Zeyrek anısına hayır yapıldı

Başkan Zeyrek’i kurtarmak için zamanla yarışıldı

SARUHANLI’DA JANDARMA TEŞKİLATININ 186. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLAMALARI

Havuzlarla ilgili korkutan gerçek

CHP Genel Başkanı Özel, Başkan Zeyrek için düzenlenen mevlide katıldı

Nehir Zeyrek’ten Tepki: ‘O adamı nasıl serbest bırakabiliyorsunuz?’

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Medya 28.06.2017 08:42:42 1264 0

Tarih: 28.06.2017 08:42
Haberi Sesli Oku
28.06.2025 17:34:00