VOLEYBOL - Eczacıbaşı VitrA oyuncusu Simge Aköz, kazandıkları CEV Kupası sonrası beklentinin üstünde bir başarı elde ettiklerini söyledi. 
Eczacıbaşı VitrA Kadın Voleybol Takımı oyuncusu Simge Aköz, İhlas Haber Ajansı´na (İHA) açıklamalarda bulundu. Sezon başından beri hedefledikleri kupalardan birinin CEV Kupası olduğunu belirten Aköz, ?En güçlü takımlardan biri bizdik. Hiçbir zaman kupa kazanmak kolay değil. Final maçında elimizden gelenin en iyisini ortaya koymaya çalıştık. İlk hedefimizdi bu. Umarım önümüzdeki kupalarda da koyduğumuz hedef ve kupaları evimize getiririz? dedi. 

?Kazandığımız veya kaybettiğimiz maçlar önemli değil? 
Daha önce Vakıfbank´a 2 kez 3-0 ve 1 kez de 3-0 mağlup olduklarını dile getiren Simge Aköz, ?Kazandığımız veya kaybettiğimiz maçlar önemli değil. Önemli olan mevcut final maçlarına nasıl hazırlanacağımız. Ben de maç ayırt etmeden agresif bir şekilde oynayan, yerinde duramayan biriyim. Bu maçlarda da farklı bir şey olmayacak? diye konuştu. 

?Beklentilerin üstünde bir başarı elde ettik? 
Beklentinin üstünde bir başarı elde ettiklerini anlatan Aköz, ?Sezon başında daha fazla gençlere yatırım yapmak isteyen altyapıdan yer açmak isteyen Eczacıbaşı vardı. Bunun sonucunda başarı hedefti ama en iyisini kulübümüze kattığımız için çok mutluyum. Umarım beklentileri karşılarız? şeklinde konuştu. 



Başkan Cıllı'dan Kardelen Gazetesine Ziyaret

Trafik kazası: 1 ölü, 2 yaralı

Genç adamın ölümü mahalleyi yasa boğdu…

MASMEK’te Bahar Dönemi kurs kayıtları başlıyor

Saruhanlı’da Vefat…

Karla kaplanan Demirci'de kartpostallık manzaralar

Alaşehir Kahveciler Odası’nda Umut Koç dönemi

SARUHANLI’DA VEFAT…

Fırtınada çatıdan düşen şehit kardeşi hayatını kaybetti

Feci kaza: 1 ölü

Başkan Balaban gazetecileri ağırladı

Başkan Dutlulu: "2026 hizmet yılı olacak"

Saruhanlı'da vefat...

Akciğerdeki hava kaçağı karın bölgesinden alınan dokuyla kapatılarak iyileştirildi

Manisa'da 23 yıllık başkan seçimi kaybetti

Okul Sporları Voleybol Gençler (A) Grup Müsabakaları Manisa’da tamamlandı

Öğrencilerine evinde temizlik yaptıran öğretmene gözaltı

Demirci’de 9 gündür aranan Şerife Çınar’dan acı haber

19 yaşındaki genç kız yaşamına son verdi

Rektör Prof. Dr. Rana Kibar: “MCBÜ, Dijital, Yeşil ve Tam Akredite Bir Üniversite Olarak Gücünü Artırıyor”

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 14.04.2018 13:44:02 1331 0
Tarih: 14.04.2018 13:44 Güncelleme: 14.04.2018 13:44
Haberi Sesli Oku