SARUHANLI - Antalya'da 70 ülkeden bin 200'ün üzerinde sporcunun katılımı ile gerçekleştirilen 2. Turkish Open Taekwondo Turnuvasında Saruhanlı Belediyespor Kulübü sporcusu Sıla Semerci üçüncü oldu.

Saruhanlı Belediyesi Sportif Faaliyetler Sorumlusu Mutlu Çamlıyer, gazetecilere yaptığı açıklamada 2020 Olimpiyat Oyunları öncesi G1 Rakıng Puan mücadelesine sahne olan turnuvaya 2012 Olimpiyat Şampiyonları ve Dünya-Avrupa dereceli sporcuların katıldığını belirtti.

Turnuvaya katılan Saruhanlı Belediyespor Kulübü sporcularından Sıla Semerci'nin üçüncü olarak önemli bir başarıya imza attığını ifade eden Çamlıyar, 59 kilodaki sporcumuz üçüncü olarak bronz madalya kazandı. Gurur duyduk ve mutlu olduk. Kendisini tebrik ediyorum. Sıla'nın başarısında bize destek vere Belediye Başkanımız Hüseyin Yaralı'ya, Kulüp Başkanımız Recep Çımat'a ve emeği geçen Taekwondo antrenörümüz Süleyman Başar'a teşekkür ediyorum” dedi.

Başarılı Taekwondocu Sıla Semerci ise katıldığı turnuvada büyük bir deneyim kazandığını dile getirerek, Bu müsabakada Şampiyonlarla aynı havayı solumak ve madalya kazanmak çok güzel bir duyguydu. İnşallah bundan sonraki turnuvalarda daha büyük başarılara imza atacak ve altın madalyalar kazanacağım” diye konuştu.



Ticari taksiyle geldikleri ilçede 2 milyon TL'lik dolandırıcılık yaptılar

Ev olarak kullanılan iş hanında çıkan yangında 17’si çocuk 21 kişi kurtarıldı

İş kazası: 55 yaşındaki Şahıs hayatını kaybetti

Ünlü profesör Canan Karatay eşini kaybetti! Ölümüyle sarsıldı

Bilişimde ortak akıl

Otomobil ile motosiklet çarpıştı: 1 yaralı

Yangında 2 ev kullanılmaz hale geldi

Renkli tabak kuralı ile bağışıklık güçlendirilebilir

Hem öğretmenler hem veliler yarıştı

Manisa SAL'da heyecan başladı

Manisa'da 61 kadın öğretmen 24 Kasım’ı Gençlik Kampında kutladı

Eğitimci başkan emekli öğretmenleri konuk etti

Önce belgesel ardından söyleşi

Otomobil tarlaya uçtu: 1’i bebek 5 yaralı

Alaşehir’de sentetik ecza operasyonu: 1 tutuklama

16 yaşındaki genç kız av tüfeği ile vurulmuş halde bulundu

DERYA ŞEN'İN ŞEN KIZLARI TİYATRODA

MİCHAELA ASTRO, MURAT YILDIRIM'A “ANAHTARLARIN BENDE” DEDİ

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Salı günü görev yapacak doktorlar

Saruhanlı'da vefat...

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 18.02.2015 15:19:53 1132 0
Tarih: 18.02.2015 15:19 Güncelleme: 18.02.2015 15:19
Haberi Sesli Oku