Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10713,94%0,66
  • DOLAR

    32,20% -0,01
  • EURO

    35,00% 0,00
  • GRAM ALTIN

    2504,40% 0,16
  • Ç. ALTIN

    4010,02% 0,18

SILA ?ON´dan Kalan? KONSERLERİNİN ÜÇÜNCÜSÜYLE YİNE BÜYÜLEDİ

SILA ?ON´dan Kalan? KONSERLERİNİN ÜÇÜNCÜSÜYLE YİNE BÜYÜLEDİ

Pop müziğinin sevilen sanatçılarından Sıla, Kerki Production ve Solfej Organizasyon´un düzenlediği, kariyerinin 10. yılına özel gerçekleştirdiği ?ON´dan Kalan? konser serisinin 3. haftasında TİM Show Center´ı dolduran hayranlarına yine unutulmaz bir gece

KONSER - Pop müziğinin sevilen sanatçılarından Sıla, Kerki Production ve Solfej Organizasyon´un düzenlediği, kariyerinin 10. yılına özel gerçekleştirdiği ?ON´dan Kalan? konser serisinin 3. haftasında TİM Show Center´ı dolduran hayranlarına yine unutulmaz bir gece yaşattı.

23 Ekim´de "ON´dan Kalan" konserlerinin ilkiyle sanat hayatının 10. yılını kutlamaya başlayan Sıla, deyim yerindeyse Pazartesi gecelerinin vazgeçilmezi oldu. Dün akşam TİM Show Center´da sahneye çıkan Sıla, serinin üçüncü konserinde de sevilen şarkılarını seslendirerek hayranlarına tam anlamıyla bir müzik ziyafeti çekti.

6 Konseptte ?ON´dan Kalanlar 

Konsere ?ON´dan Kalan? şarkılarla 10. yılımıza özel bir konsept olarak oluşturduk. 6 bölümden oluşuyor konserimiz. Bence herhangi bir bölümünde özel hayatınıza dair kendinizi yakalayacaksınız. Konseptimizde bekâr şarkılar, akabinde platonik şarkılar, kavuştular şarkıları, daraldılar, ayrıldılar ve partili goy goy şarkılar var. ? sözleri ile başlayan Sıla, sahneye Zuhair Murad ve Dsquared imzalı iki farklı kıyafetle çıktı.

Altı farklı konseptte gerçekleşen konserin ortalarına doğru konuklar arasında yer alan Ceylan Ertem´i sahneye davet ederek ?´Esmer´´ adlı eseri birlikte seslendiren Sıla, misafirlerine çok özel bir sürpriz yapmış oldu. 

Şarkı aralarında seyircilerle esprili diyaloglarda kuran başarılı sanatçı, altı farklı konseptte gerçekleştirilen konserin ?´Kavuştular´´ bölümünde herkesi gülmekten kırdı geçirdi. Kavuştular bölümünde yalnızca bir şarkı seslendireceğinin altını çizen Sıla; ?´Anlıyoruz ki mutluluk yazılan değil, yaşanan bir şey. İnsan mutlu zamanlarında sadece eğlenmek istiyor. Mutlu olmak istiyor. Sevişmek istiyor.´´ Sözlerini sarf etti. Seyircilerin kahkahalarına; ?´Ne var yani. Ayıp mı? Siz yapmıyor musunuz sanki?´´ sözleri ile yanıt veren başarılı sanatçı salonda büyük bir alkış tufanı kopardı. 

Minik Serçe´ye Selam Yolladı?

Öte yandan ?´ON´dan Kalan´´ konser serisinin tahmin ettiklerinden uzun sürebileceğinin altını çizen Sıla, konseptin ?´Ayrıldılar´´ bölümünde ise Sezen Aksu´nun ?´Geçer´´ isimli şarkısını seslendirdi. Şarkının sonunda Minik Serçe´ye selam göndermeyi de ihmal etmeyen başarılı sanatçı; ?´Onu çok öpüyoruz. Malumunuz her ayrılanın bir Sezen şarkısı vardır.´´ İfadelerini kullandı.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor