Saruhanlı pazaryeri girişinde önce lokma döktüren Şıktaşlı, ardından pazaryerindeki esnafı tek tek ziyaret ederek sıkıntılarını dinledi.

Pazarcı esnafı mevcut Manisa Belediyesi`nin Manisa Perşembe Pazarını kaldırmasının ardından duyduğu sıkıntıyı Şıktaşlı’ya iletti.

Ellerinde var olan tüm birikimlerini kaldırılan Manisa Perşembe pazarındaki tezgahları için harcadıklarını, bir sabah uyandıklarında pazarın kaldırıldığını öğrendiklerini ifade eden pazarcı esnafı,

“Eşimizin bileziğini, yüzüğünü, küpesini kısaca tüm sermayemizi harcadığımız Perşembe Pazarındaki tezgahlarımız elimizden alındı. Mevcut yönetim Perşembe Pazarını kaldırırken, bizi de perişan etti. Perşembe Pazarının yeniden kurulmasını ve hakkımız ve hayattaki tek sermayemiz olan eski tezgahlarımızın bizlere geri verilmesini talep ediyoruz. Mevcut yönetim şuanda merkezde tezgah açmamıza bile müsaade etmiyor. Biz de çareyi İzmir ve ilçelerinde kurulan pazarlara giderek buluyoruz. Mağduriyetimiz ve zararımız çok büyük” diye konuştu.

Pazarcı esnafının sıkıntısını çok iyi bildiğini, göreve gelmesi durumunda sıkıntıları çözecek projelerin elinde hazır olduğunu dile getiren Şıktaşlı ise;

"Değişim Pazarcı esnafımız için de özel projelerimiz var. İnanabileceğiniz gerçek bir değişim için yola çıktık. Bizim Farkımızı tüm Manisa ve Manisalılar görecek. Çocuklarımızın geleceğini bugünden inşa etmek ve planlamak için yola çıktık” diye konuştu.

Saruhanlı pazarcı esnafı ve Saruhanlı halkından tam destek sözü alan Şıktaşlı, ”Her şey dünya kenti yaşanılabilir bir Büyükşehir Manisa için” diye konuştu.



Korkunç cinayet: Konuşmak için çağırdı, öldürdü! Son paylaşımı dikkat çekti

Salihli'deki yangının bilançosu: 4 ev, 1 ağıl, 2 motosiklet, 1 traktör, 1 iş makinesi kül oldu

Makilik alanda yangın

Silahlı kavga: 3 yaralı

Saruhanlı Jandarmadan tefecilere operasyon: 5 gözaltı

Korkunç olay! Kızını ve torununu öldürdü

Köprü altında cansız bedeni bulunmuştu! Döverek öldürüldüğü ortaya çıktı

Bıçaklı kavga: 1 ölü

Öz kızına cinsel istismarda bulunan baba yakalandı

Kendi evini ve araçlarını yakıp, olan biteni böyle izlemiş

Haber alınamayan şahıs evinde silahla vurulmuş halde bulundu

Develi’de traktör hırsızlığı

Kula’da art arda üç yangın

Cesedi 3 gün sonra asansör boşluğunda bulundu

Haber alınamayan şahsın cansız bedeni denizde bulundu

Başından vurulmuş halde ölü olarak bulundu

Halitpaşa’da ekili alanda yangın çıktı

Alaşehir'de zirai alanda yangın

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 20.08.2013 19:06:47 258 0

Tarih: 20.08.2013 19:06

Haberi Sesli Oku

Politika

Politika Haberleri