SALİHLİ -  Salihli Ticaret ve Sanayi Odası’na (Salihli TSO) kayıtlı Salihli ve Kula’daki sigorta acenteleri, aralarındaki kaynaşmayı artırmak, birlik ve beraberliği güçlendirmek amacıyla yemekli toplantıda bir araya geldi. 25 kişinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, sigorta bilincinin ve öneminin artırılmasına yönelik projeler konuşuldu.
Salihli Ticaret ve Sanayi Odası’nın sektörel incelemeler kapsamında geçtiğimiz yaz aylarında yaptığı sigorta sektör analizinde ortaya çıkan birlik vurgusu, Salihli ve Kula’daki acenteleri sık sık toplantılarda bir araya getirmeye başladı. Salihli TSO’ya bağlı sigortacılar, düzenlenen ortak kahvaltı ve odada yapılan değerlendirme toplantısından sonra, üçüncü kez yemekli toplantıda bir araya geldi. Bizim Ev Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen yemek organizasyonuna sigorta acenteleri ve eşlerinden oluşan toplam 25 kişilik bir katılım sağlandı.
BİR SONRAKİ TOPLANTI 2015`TE
Salihli TSO Yönetim Kurulu Üyesi ve Sigorta Acenteleri Grubu Başkanı Bayram Emir Yorguncu, toplantı hakkında şu değerlendirmelerde bulundu: “Geçtiğimiz yaz aylarında sektöre yönelik yaptığımız anket çalışmasından sonra, odamıza bağlı sigortacıların sorunlarını ve bu sorunlara çözüm önerilerini tespit etmiştik. Bu konuyu odada gerçekleştirilen ortak toplantıda detaylı bir şekilde ele almıştık. Yapılan görüşmelerde birlik beraberlik vurgusu güçlü bir şekilde dile getirildi. Biz de komite olarak bundan hareketle sektör temsilcilerini daha sık toplantılarla bir araya getirme kararı aldık. Yaptığımız yemekli toplantıda, ağırlıklı olarak toplumda sigorta bilincinin artırılması için neler yapılması gerektiğini tartıştık. Sigorta pastasının büyütülmesi, sigortalı sayısının artırılması ve ürünlerin çeşitlendirilmesi konusunda atılabilecek adımları konuştuk. Zorunlu sigortaların dışında ihtiyari sigortaların da artırılması gerektiğinin altını çizdik. Sigortalılık bilincinin artırılması için çeşitli sosyal sorumluluk projelerinin geliştirilmesi gerektiği konusunda fikir birliği sağladık.”
Yorguncu, yapılan organizasyonun takdirle karşılandığını, bir sonraki toplantının Ocak 2015’te yapılması konusunda karar alındığını sözlerine ekledi.



Gördes’te iki araç kafa kafaya çarpıştı: 4 yaralı

Mantar toplamak için gittiği ormanda ölü olarak bulundu

Tırların kazası ucuz atlatıldı

Nar toplamak isterken canından oluyordu: Kuyuya düşen çocuk kurtarıldı

Yunusemre'nin mali hazırlık bütçesi 3 milyar 175 milyon TL

Alaşehir'de kontrolden çıkan kamyonet dehşet saçtı: 2 ölü 3 yaralı

Manisa CBÜ Radyo ve Stüdyosu açıldı

Foça'da sele kapılan kişinin kimliği belirlendi

Kameralarla donatılan evden çok sayıda uyuşturucu madde çıktı

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Cuma günü görev yapacak doktorlar

Saruhanlı’ya Modern Alışveriş Merkezi Geliyor

Başıboş Köpekler Koyun Sürüsüne Saldırdı: 3 Koyun Öldü

Yangına karşı başarılı çalışmalarını kutladılar

Saruhanlı’da Vefat…

Toprak yığınına çarpan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti

Manisa’nın ekonomik vizyonu masaya yatırıldı

Köy kahvesinde bıçaklı kavga: 1 ölü, 1 yaralı

Polise ateş açan iki zanlı tutuklandı

Saruhanlı'da vefat...

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 8.12.2014 14:27:48 796 0
Tarih: 08.12.2014 14:27 Güncelleme: 08.12.2014 14:27
Haberi Sesli Oku

Güncel

Güncel Haberleri