SARUHANLI - Turgutlu ilçesinde, gece saatlerinden itibaren etkili olan fırtına nedeniyle bir ağaç, park halinde bulunan otomobilin üzerine devrildi.
Turgutlu ilçesinde, gece saatlerinden itibaren etkili olan fırtına nedeniyle bir ağaç, park halinde bulunan otomobilin üzerine devrildi. İtfaiye ekipleri yoğun uğraşlar sonucu devrilen ağacı kaldırdı, otomobilde maddi hasar oluştu. Olay, gece saat 00.30 sıralarında Cumhurlyet Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde meydana geldi. Gece saatlerinde etkili olan şiddetli lodos nedeniyle Orta Park'ta bulunan ağaçlardan biri bulvar üzerinde park halinde bulunan 45 SP 900 plakalı otomobilin üzerine devrildi. Çevredekiler durumu itfaiyeye bildirdi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Turgutlu İtfaiye Amirliğine bağlı ekipler olay yerine gelerek, otomobilin üzerine devrilen ağacı kaldırdı. Ağacın ince dallarının isabet ettiği otomobilde maddi hasar meydana gelmedi.
Öte yandan Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Manisa ve ilçeleri için 'Turuncu Uyarı' vererek, vatandaşları fırtına ve kuvvetli rüzgara karşı uyarmıştı.

 



Manisa'da binlerce sürücü bilgilendirildi

Turgutlu Belediyesinde bayramlaşma sevinci yaşandı

Manisa'da resmi bayramlaşma töreni yapıldı

Salihli’de kurban kesimini uygulamalı öğrendiler

Depremde panik atak geçiren 14 yaşındaki çocuk hastanede hayatını kaybetti

Yunusemre'de ibadethaneler Kurban Bayramı için hazırlanıyor

O MUHTAR YİNE ADAY!

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Coşkusu Saruhanlı’da Yaşandı!

Manisa’da Gençlik Haftası ve 19 Mayıs coşkusu başladı

Başkan Ekrem Cıllı Dünya Ebeler Günü'nü Kutladı

Eski Manisa Milletvekili Abdullah Akarsu son yolculuğuna uğurlandı

Gazi olduğunu cenazesinde öğrendiler

Şırnak'ta kalp krizi sonucu vefat eden uzman çavuş son yolculuğuna uğurlandı

Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
İlçeler 9.02.2021 09:04:00 8021 0

Tarih: 09.02.2021 09:04
Haberi Sesli Oku
5.06.2025 12:13:00