ASAYİŞ - Mersin´de seyyar simit satıcısı bir genç, telefonda tartıştığı kız arkadaşına kızıp cadde ortasında cinsel organını jiletle keserek kopardı.

Hastaneye kaldırılan gencin organının yerine dikildiği, ancak işlev görüp görmeyeceğinin zamana bağlı olduğu bildirildi.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Yenişehir ilçesi Güvenevler Mahallesi 1902 Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, bölgede seyyar simit satan H.B. (21), cep telefonu ile konuştuğu kız arkadaşına sinirlenerek cadde ortasında, onlarca kişinin önünde cinsel organını jiletle keserek kopardı. Kendine zarar vermeye devam eden gence, o sırada civarda bulunan bir sivil polis müdahale ederek elindeki jileti aldı. Yaralanan genç daha sonra olay yerine gelen ambulansla Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi´ne kaldırıldı. Gencin kopan organının Plastik Cerrahi bölümündeki ameliyatla yerine dikildiği, ancak işlev görüp görmeyeceğinin zamana bağlı olduğu bildirildi. H.B.´nin sağlık durumunun ise iyi olduğu öğrenildi. 

OLAY ANI GÜVENLİK KAMERASINDA 

Bu arada olay anı civardaki bir iş yerinin güvenlik kameralarına da yansıdı. Kamera görüntülerine göre, H.B. cadde ortasında elindeki jileti pantolonunun içerisine sokarak cinsel organını kesiyor. Kendine zarar vermeye devam eden gence, o sırada civarda bulunan sivil polis arkadan yaklaşarak müdahale ediyor. Öfkeli genç, daha sonra vatandaşların da yardımı ile etkisiz hale getiriliyor. H.B. ardından olay yerine gelen ambulansla hastaneye götürülüyor.



Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

Polis Haftası Kutlamaları Başladı

Salihli ve Kula'da Türk Polis Teşkilatı'nın 180. yılı kutlandı

Saruhanlı Belediyesi’nin 2024 Yılı Faaliyet Raporu Oy Birliğiyle Kabul Edildi

Saruhanlı Belediyesi’nden 320 Çocuğa Bayramlık Kıyafet Yardımı

SARUHANLI’DA 21 MART NEVRUZ BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Şehit Görece’nin ailesine Devlet Övünç Madalyası verildi

Manisa’da Devlet Övünç Madalyası ve Berat Tevcih Töreni düzenlendi

Saruhanlı, İzmir’in su kuyusu planına karşı sesini yükseltiyor!

Saruhanlı'dan İzmir'e su kuyusu tepkisi

Acılı babadan yürek burkan paylaşım: "Böyle gittik, dönemedik"

Dumfet Manisa İl Başkanı Balta: DUMFED Manisa'da Teşkilatlanma Hızla İlerliyor

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Asayiş 3.12.2015 12:24:58 363 0

Tarih: 03.12.2015 12:24
Haberi Sesli Oku
18.04.2025 12:53:00