Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Organize Sanayi Bölgesi Yönetimi işbirliği ile Manisa´da hizmete başlayacak olan Elektrikli Otobüslerin güzergahları ve çalışma sistemine yönelik servis taşımacılarına bilgilendirme toplantısı yapıldı.
Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Organize Sanayi Bölgesi yönetimi işbirliği ile önümüzdeki ay içerisinde Manisa´da hizmet vermeye başlayacak olan Elektrikli Otobüslerin güzergahları ve yeni çalışma sistemine yönelik servis taşımacılığı yapan firma yetkililerine bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıya, Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Hüseyin Üstün ve şube müdürleri ile OSB Başkan Danışmanı Nihat Akyol da katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Hüseyin Üstün, servis taşımacılığı yapanların yeni güzergahlar ve uygulamalar ile ilgili gerekli bilgileri paylaşmak için bilgilendirme toplantısının düzenlendiğini dile getirdi.  Toplantıda Elektrikli Otobüslerin çalışma sistemi ve yeni güzergahların nasıl olacağına yönelik sunum da yapıldı.
Ulaşımda Yeni Uygulamalar Geliyor
Toplantıya yönelik bilgi veren Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Hüseyin Üstün, ?Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak Ulaşım Master Planı çerçevesinde ulaşımda dönüşümü sağlıyoruz. Bu kapsamda Elektrikli Otobüslerin güzergahları ve yeni çalışma sistemleri kapsamında yeni yön ve uygulamalar devreye girecek. Eski hatların çok uzun olmasından da kaynaklanan bir durum nedeniyle toplu taşıma Manisa´da çok düşük bir oranda seyrediyor. Amacımız hatların mesafe sürelerini kısaltmak ve halkımızı toplu taşıma araçlarına yönlendirmektir. Yaptığımız düzenlemeler ile ilgili olarak Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü ile işbirliği içerisinde firma yetkilileri ve servis sağlayıcılarına yönelik bilgilendirme toplantısı düzenledik. 8 Eylül ve İzmir Caddesi ile ilgili yaptığımız yön değişiklikleri ve toplu taşıma sisteminin bundan sonraki uygulamaları anlatıldı. Bu değişiklik Manisa merkezindeki servis taşımacılığını da etkileyecek. Servis taşımacılığı artık tek yön olarak hizmet verecek. Bu konu ile ilgili gerekli detayları toplantıya katılan servis taşımacılığı yapan ve yetkili firma çalışanlarına anlattık? dedi.


Başkan Durbay'ın sağlık durumuna ilişkin açıklama

Kırkağaç'ta uzman erbaşların mezuniyet coşkusu

Beton mikserinin çarptığı sağlık çalışanı 7 günlük yaşam savaşını kaybetti

Bir anlık öfke evi kül etti: 1 tutuklama

5 ay önce kaybolan yaşlı adam sırra kadem bastı, oğulları perişan

Organize suç örgütü üyeleri yurtdışına kaçarken yakalandı

Saruhanlı’da Vefat…

Üzerine ağaç devrilen İbrahim Yıldız'ın sağlık durumu ile ilgili açıklama geldi

Motosiklet tıra çarptı: 1 ölü

Yunusemre'den yapay zeka söyleşisi

Akhisar altyapısı milli takım kapısında

‘Tarihi Kentin Umutlu Çocukları’ Kula-Salihli UNESCO Jeoparkı'nda buluştu

Demirci’de atıl araziler tarıma kazandırılıyor

Güllü'nün kızı Tuğyan Ülkem Gülter, annesini öldürmekten tutuklandı

MELİKE ONUR YORUMUYLA “CAN VERİYORUM”

Hastanede çevre düzenlenesi

Saruhanlı Belediyesi "Belen Yolu" İçin 9 Mahallede Pilav Hayrı Düzenlendi

KÖY OKULLARINA KİTAP DESTEĞİ: TDED MANİSA ŞUBESİ NURİYE MAHALLESİ’NDEKİ ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Muhtarlardan Başkan Cıllı'ya teşekkür ziyareti

Nilgün’den Butik” hizmete girdi

Deprem Simülasyon Tırı Saruhanlı’da Öğrencilerle Buluştu

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 23.01.2019 13:20:34 849 0
Tarih: 23.01.2019 13:20 Güncelleme: 23.01.2019 13:20
Haberi Sesli Oku