MANİSA - Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi´nde eğitim gören kursiyerleri Ortaköy´de ağırladı. Başkan Çerçi, okuma yazma kursunu başarıyla tamamlayan kursiyerlere de sertifikalarını verdi.

İçerisinde ahşap iskele, oturma alanları, yürüyüş yolu, şelale, biyolojik gölet, ahşap köprü ve restoranın yer aldığı Ortaköy Biyolojik Gölet, doğaseverlerin en uğrak mekânlarından biri haline geldi. Beğenilen mekânın konukları bu kez TOKİ 2 Kültür Sanat Merkezi´nde eğitim gören kursiyerler oldu. Düzenlenen programda yaklaşık 150 kursiyerle bir araya gelen Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, yaptıkları çalışmalar hakkında bayanlara bilgi verdi.  Programda Başkan Çerçi´ye, Başkan Yardımcısı Şaver Yüksel, Belediye Meclis Üyesi Mustafa Gürler, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Aynur Özdemir ve birim müdürleri eşlik etti.

KURSİYERLERE PROJELERİ ANLATTI

Manisa´nın konut ve Pazar yeri başta olmak üzere kangren haline gelen birçok sorunu çözdüklerini dile getiren Başkan Çerçi, sosyal projelere de önem verdiklerini söyledi. Başkan Mehmet Çerçi, hanım lokalleri, taziye evleri, çocuk kültür sanat merkezleriyle toplumun tüm kesimine yönelik projeler ürettiklerini anlatarak, ?Biz istiyoruz ki vatandaşımız şehrinde mutlu yaşasın. Çocuklarımız güzel bir şehirde büyüsün. Eğitimli, sporcu nesiller yetişsin. Engellimiz, yaşlımız, hastamız mağdur olmasın. Bunun için mesai gözetmeksizin çalışıyoruz. 4.5 yıllık bir belediye olmamıza rağmen örnek alınacak projelere imza atmanın mutluluğunu yaşıyoruz? diye konuştu.

OKUMA YAZMA KURSUNU TAMAMLAYANLAR SERTİFİKALARINI ALDI

Programda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın başlattığı okuma yazma seferberliği kapsamında TOKİ 2 Kültür Sanat Merkezi´nde düzenlenen okuma yazma kursunu başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifikaları verildi.

KURSİYERLERDEN BAŞKAN ÇERÇİ´YE TEŞEKKÜR

Programa katılan kursiyerler, Yunusemre Belediyesi ile ev ekonomilerine katkıda bulunduklarını, düzenlenen kurs ve çeşitli etkinliklerle sosyalleşme imkânı bulduklarını belirterek Başkan Çerçi ve ekibine teşekkür etti. Program sonunda Ortaköy Biyolojik Gölet ve Mesire Alanı gezildi.



Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Kamyon şarampole devrildi, sürücü mahsur kaldı

Yanan araç kullanılamaz hale geldi

Metruk binada çıkan yangın korkuttu

Silahla patronuna saldırmıştı, 7 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Traktör kazası: 1 ölü

Trafik kazası: 4 yaralı

Manisa FK, Amed Sportif Faaliyetler maçı hazırlıklarına başladı

Uydu tamircisi apartman boşluğuna düşerek hayatını kaybetti

Eşiyle kavga etti, otomobiliyle birlikte kendini ateşe verdi

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Cuma günü görev yapacak doktorlar

Ekrem Başkan Sahada: Yatırımlar Hız Kesmeden Devam Ediyor

2. GELENEKSEL DEVE GÜREŞİ FESTİVALİ İZMİR BAYINDIR ÇIRPI’DA COŞKUYLA GERÇEKLEŞECEK

Erhan Dumlu, İYİ Parti’den Manisa İl Başkan Adaylığını Açıkladı

Saruhanlı'da vefat...

Sokak ortasında silahla başından vurulmuş halde bulundu

Eşi ve kızını yaralayıp rehin alan adam 6 saat sonra kaçmaya çalışırken yakalandı

Saruhanlı’da 102. Yıl Coşkusu

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Perşembe günü görev yapacak doktorlar

SARUHANLI’DA CUMHURİYETİMİZİN 102. YILDÖNÜMÜNE YAKIŞIR BİR KORTEJ YÜRÜYÜŞÜ

Paşaköy FK gücüne güç kattı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 8.11.2018 16:20:58 786 0
Tarih: 08.11.2018 16:20 Güncelleme: 08.11.2018 16:20
Haberi Sesli Oku