MANİSA/GÖLMARMARA - MASKİ Genel Müdürlüğü İlçe Hizmetleri Daire Başkanı Serpil Çakır, Gölmarmara’nın Tiyenli Mahallesi’ni ziyaret ederek Muhtarların talep ve önerileri dinledi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelindeki mahalle ziyaretlerinde muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve önerileri dinlemeye devam ediyor. Bu çerçevede MASKİ Genel Müdürlüğü İlçe Hizmetleri Daire Başkanı Serpil Çakır, Gölmarmara İlçesi’ne bağlı Tiyenli Mahallesi’ne ziyarette bulundu. Ziyarette Büyükşehir Belediyesi Gölmarmara Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Kağan Tunçelli ve MASKİ İlçe Şefi Lütfü Ersöz de hazır bulundu. Mahalle muhtarları ve mahallelilere Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını ileten Daire Başkan Çakır, vatandaşların talep ve önerilerini de dinleyerek, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün adına getirdiği hediyeleri Tiyenli Mahalle Muhtarı Osman Gürtekin’e takdim etti.

“Mahallemizin sorunları çözüldü”

Mahalleye yapılan çalışmalardan dolayı memnuniyetini belirten Tiyenli Mahalle Muhtarı Osman Gürtekin, “2018 yılından bu yana mahallemize birçok hizmet yapıldı. Taş döşendi, yol sorunumuz çözüldü, altyapı sorunlarımız çözüldü. Çalışmalarda emeği geçenlerden Allah razı olsun. Cengiz Başkanımız, MASKİ yetkililerimiz ve tüm personele teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.



Manisa TSO’dan Gülşah Durbay anısına lokma hayrı

Gediz Kavşağında çalışmalar hız kesmeden devam ediyor

SARUHANLI'DA AVCILIK EĞİTİMLERİ TAMAMLANDİ

Eşini öldürüp, Ağrı'da yakalanan Saruhanlılı şüpheli tutuklandı

Kızıl geyikler aylar sonra Spil Dağı’nda yeniden görüntülendi

Yapay zekayla kandırdıkları adamı 98 bin TL dolandırdılar

TIR’ın altında kalan sürücü ağır yaralandı

Evinde sobadan çıkan yangında öldü

Tır ile hafif ticari aracın çarpıştığı kazada yaşlı adam hayatını kaybetti

Vefat ve Başsağlığı!

Kahvehanedeki kavgada bıçaklanan genç adam öldü

Sıra dışı düğün: Gelin ve damat cam vitrinde

Eşinin boğazını keserek öldüren koca, yeniden serbest bırakıldı

Çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi yaralandı

Minibüste çıkan yangın, park halindeki 5 motosiklete sıçradı

Filede Kazanan Turgutlu Belediyespor Oldu

Yangına giden itfaiye aracı kaza yaptı: 1 yaralı

Servis otobüsü alev alev yandı

Demirci’de Kaymakamlık Kupası heyecanı başladı

Yangında 1 ev kullanılamaz hale geldi

Saruhanlılı Çocuklara Hareket Ve Antrenman Eğitimi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 10.06.2022 10:30:00 1218 0
Tarih: 10.06.2022 10:30 Güncelleme: 10.06.2022 10:30
Haberi Sesli Oku