Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10268,14%-0,09
  • DOLAR

    32,27% -0,20
  • EURO

    34,84% 0,10
  • GRAM ALTIN

    2412,00% 0,79
  • Ç. ALTIN

    3904,61% 0,45

Şeremet Mahallesinde Yüz Güldüren Çalışma

Şeremet Mahallesinde Yüz Güldüren Çalışma

MASKİ Genel Müdürlüğü, Kula ilçesine bağlı Şeremet Mahallesinde içme suyu şebeke hattı döşeme çalışması yapıyor. Mahalle Muhtarı Sefa Gökoğlan da yapılan hizmet nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

SARUHANLI - MASKİ Genel Müdürlüğü, Kula ilçesine bağlı Şeremet Mahallesinde içme suyu şebeke hattı döşeme çalışması yapıyor. Mahalle Muhtarı Sefa Gökoğlan da yapılan hizmet nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, yaptığı yatırımlar ile köyden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerini kalkındırmaya devam ediyor. Kula ilçesine bağlı Şeremet Mahallesinde de yeni hat döşeme çalışmasına başlandı. Mahallede yeni yerleşim yerlerinin altyapı ihtiyacı için yapılan çalışma sayesinde altyapı sorunu ortadan kaldırılacak.

“Sorunlarımızla kısa sürede ilgileniliyor”

Mahalle Muhtarı Sefa Gökoğlan, “Çalışma çok güzel. Bize bu imkanı sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e ve MASKİ Genel Müdürümüz Burak Aslay’a çok teşekkür ediyoruz. Sorunlarımızla kısa sürede ilgileniliyor. Allah razı olsun” dedi.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor