Tarih: 29.01.2014 17:04

Serdar Yaralı Asker Eğlencesine Katıldı

Facebook Twitter Linked-in

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Saruhanlı Belediye Başkan adayı Serdar Yaralı, Saruhanlı, Halitpaşa ve Mütevelli beldesinde düzenlenen asker eğlencelerine katıldı.

MHP İlçe Başkanı Ahmet Akgönüllü ve partililerle birlikte Mütevelli beldesine giden Yaralı, burada Belediye Başkanı Süleyman Kahramanlar tarafından karşılandı.

Beldede ki esnaf ve kahvehaneleri ziyaret eden Yaralı, daha sonra düğün salonuna geçerek 1994/1 tertip olarak askere gidecek gençlerin düzenlediği etkinliğe katıldı.

Burada askerlerle birlikte pasta kesen ve halay çeken Yaralı, gençlere hayırlı tezkereler dileğinde bulundu. Yaralı daha sonra Halitpaşa beldesi ile Saruhanlı’nın Yılmaz mahallesinde düzenlenen asker gecesine de katıldı.

Seçim çalışmaları kapsamında geçtiğimiz günlerde Dilek beldesi ve İstasyon mahallesini ziyaret eden Yaralı, Manisa ETV kanalının “Herkes Bunu Konuşur” isimli programına katılarak canlı yayın konuğu oldu.

MHP’li Yaralı, yoğun bir şekilde seçim çalışmalarını sürdürdüklerini, önümüzdeki günlerde belediye meclis üyesi adayları ile birlikte ilçe merkezinde çalışmaya başlayacaklarını ifade etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —