Sempozyumun Meyveleri Toplanmaya Başlandı

Müdürlüğümüz tarafından yürütülen, Avrupa Birliği tarafından desteklenen Kronik Yara Bakımı Sempozyumu’nun ilk çıktıları dağıtılmaya başlandı.

“Birlikte El Ele Yarasız Günlere” konulu proje kapsamında gerçekleşen sempozyumda elde edilen bilgilerin daha çok hastanın tedavisinde kullanılması için derlenen kitapçıklar, İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Erol Karaca tarafından Merkezefendi Devlet Hastanesi Palyatif Bakım Servisleri ve Evde Bakım Servisi personeline dağıtılarak sağlık profesyonellerinin kullanımına sunuldu.

Hastane ziyaretinden sonra açıklamalarda bulunan Karaca, Sempozyumdaki katılımcıların konuşmalarının Manisa İl Sağlık Müdürlüğü Resmi Youtube Hesabına yüklenmesinden sonra bu kitapçıkların da dağıtılmasıyla artık doğru bilgiye ulaşmak isteyen herkese olanak sağlandığını belirtti. Karaca: “Sempozyumun sonunda elde etmeyi planladığımız materyallerden sonuncusu olan hasta yakınlarını da bilinçlendirmek için temel bilgiler içeren kısa animasyonlar da çok yakında resmi hesaplarımızdan yayınlanacak. Bu animasyonlar sayesinde hasta yakınları hastaya daha doğru ve kendinden emin şekilde yardımcı olabilecek ve hastanın konforunu artıracak. Birlikte El Ele Yarasız Günlere yürüyeceğiz.” ifadelerini dile getirdi.



Saruhanlı'da vefat...

ÖEKK Manisa İl Başkanı Aşkın Nehir, "Açıklanan oran ihtiyaçları karşılamıyor"

Kendisini eve bırakan arkadaşının kullandığı aracın altında kaldı

Saruhanlı’da Vefat…

Kayıp 15 yaşındaki kız çocuğundan acı haber

Baba ve üvey oğlunun kavgası ölümle bitti

İntihar denilen olay cinayet çıktı

Manisa'da vahşet: Çocukların önünde köpeği katletti

Saruhanlı Belediyesi’nden Kadınlara Mamografi Ulaşım Desteği

DEMREMİN MERKEZ ÜSSÜ IŞIKLAR MAHALLESİ MUHTARI, “OLUMSUZ BİR DURUM YOK”

Saruhanlı’da engelli bireylerin ailelerine yönelik eğitim programı düzenlendi

Saruhanlı'da vefat...

‘Uçan Yol'da feci kaza: 1'i ağır 3 yaralı

Otomobil şarampole devrilip takla attı: 1 ölü, 3 yaralı

İki katlı ev yangında küle döndü: Karı-koca dumandan etkilendi

5. kattan asansör boşluğuna düşen işçi hayatını kaybetti

Isınmak isterken yaralanan işçi 7 gün sonra hayatını kaybetti

Saruhanlı’da Vefat…

Mihriban cinayetinde kan donduran ifade: "Öldüğünü anlayınca ormana gömdüm"

Manisa’da rahim ağzı kanseri tarama aracı hizmete girdi

Eğlence bu tatilde Saruhanlı’da!

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Saglik 31.03.2023 12:51:00 1114 0
Tarih: 31.03.2023 12:51 Güncelleme: 31.03.2023 12:51
Haberi Sesli Oku