Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    9777,46%-0,53
  • DOLAR

    34,16% 0,08
  • EURO

    38,11% -0,21
  • GRAM ALTIN

    2913,97% -0,65
  • Ç. ALTIN

    4899,30% 0,64

Semerkantcılar Lokma Döktürdü

Semerkantcılar Lokma Döktürdü

SARUHANLI - Saruhanlı Ahmet Yesevi Kültür ve Dayanışma Derneği, "Kutlu Doğum Haftası" dolayısıyla lokma döktürüp vatandaşlara dağıttı.

AHMET YESEVİ DERNEĞİ LOKMA DÖKTÜRDÜ

 

SARUHANLI - Saruhanlı İlçesinde faaliyet gösteren Ahmet Yesevi Kültür ve Dayanışma Derneği, “Kutlu Doğum Haftası” dolayısıyla lokma döktürüp vatandaşlara dağıttı.

 

Saruhanlı’da merkez çarşı camisinin önünde etkinlik düzenleyen dernek yöneticileri, lokma döktürerek vatandaşlara dağıttılar. Ayrıca Hz. Muhammed ve onun Ehl-i Beytini anlatan kitap ve dergi dağıtımı da yapıldı.

 

Dernek Başkanı Ahmet Kaya, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, “Bölünüp parçalanmadan, senlik benlik hevesini bırakıp, birlik ve beraberlik olmanın tam zamanıdır” dedi.

 

Dernek olarak Kutlu Doğum Haftasını kutladıklarını ifade eden Kaya, “Bu güzel haftanın tüm insanlık alemine rahmet ve sevgi getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ederim. Kaybedilen milli ve manevi değerlerin tekrar diriltilmesi yaşatılması için, ilçemize hizmet vermek için tüm halkımızı Ahmet Yesevi Derneğine davet ediyoruz” diye konuştu.

 

Muammer Kökcüoğlu



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor