TURGUTLU - Selvilitepe Mahallesi´nin sorunlarını bir bir çözüme kavuşturan Turgutlu Belediyesi, bu kapsamda mahallenin yoğun kullanım alanlarından olan Irmak, Önder ve Bayar Sokak´ı sil baştan yeniliyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, ?Yaklaşık 6 bin metrekarelik alanda sürdürdüğümüz çalışmalar tamamlandığında, ortaya düzenli ve kullanışlı bir yol çıkacak. Çalışmalar dolayısıyla sabır gösteren vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Mahalle sakinlerimize hayırlı olsun? dedi.

       Selvilitepe Mahallesi ziyaretinde Belediye Başkanı Turgay Şirin´e Fen İşleri Müdürü Yasemin Özay Sungur ve Mahalle Muhtarı Sait Kaya eşlik etti. Mahallenin yol sorunlarını bir bir çözüme kavuşturduklarını söyleyen Başkan Şirin, ?Irmak Sokak ile Önder ve Bayar Sokaklar´da başlattığımız çalışmaları yerinde görmek istedik. Burası mahallenin ana arter görevinde olan, okul yolu olan önemli bir bölge. Özellikle Irmak Sokak, çok yoğun kullanımı olmasınının yanı sıra bozuk ve kullanışıma elverişsiz bir yoldu.  Bizler de mahalle sakinlerimizin talebi ve Fen İşleri Müdürlüğümüz´ün tespitleri neticesinde çalışmalara başladık. Bu konuda muhtarımızla da istişare ettik. Yolu sil baştan kaldırdık, kaldırım ve parke taşı döşeme çalışmalarına başladık? dedi. 

?Sabır Gösteren Halkımıza Teşekkür Ediyorum?  

       Bordür ve kaldırım çalışmalarının gerçekleştiği, parke taşı döşeme çalışmaların başladığı yaklaşık 6 bin metrekarelik alanda Park Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince yeşil alan çalışmalarına başlanacağını söyleyen Başkan Şirin, ?Şantiye alanına dönen bu bölge çok kısa süre içerisinde mahallemize yakışır hale gelecek. Bu anlamda sabır gösteren mahalle sakinlerimize teşekkür ediyorum. Çalışmalarımızın tamamlanmasıyla birlikte hem mahalle sakinlerine hem de okullarına ulaşım sağlayacak olan öğrencilerimize rahat bir nefes aldırmış olacak? dedi. Selvilitepe Mahallesi´ne yapılan hizmetlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Mahalle Muhtarı Sait Kaya da Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin ve ekibine teşekkür etti.  



Büyükbelen Yolunun İhalesi 7 Ocak 2026’da

Manisa GSB Kadın Voleybol Takımı Türkiye ikincisi oldu

1 kişinin öldüğü kazada belediye başkanının oğlu da ağır yaralandı

Sahte içki operasyonu: 2 bin 850 litre etil alkol ele geçirildi

Motosiklet kazasında ölü sayısı 2'ye çıktı

Yolcu minibüsü devrildi: 7 yaralı

Kavga değil adeta meydan muharebesi: Taş, sopa ve silah kullanıldı, 1 kişi yaralandı

Gündem yaratacak iddia: Memura 30 bin TL'lik seyyanen zam teklifi geri çekildi

Yılbaşı öncesi kaçak içki operasyonu

Park halindeki otomobil küle döndü

Alkolün etkisi ile araçta sızdı, vatandaşlar hayatından endişe etti

Kaybolan çocuk için arama çalışmaları başlatıldı

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Cuma günü görev yapacak doktorlar

Şehzadeler Belediyesi’nden Başkan Gülşah Durbay’ın Sağlık Durumuna İlişkin Açıklama

Saruhanlı Belediyesi’nden Kırsal Yollara Dokunuş

Turgutlu Belediyespor Takımları Bu Hafta İç Sahada

Vali Özkan, TEKNOFEST’te Dereceye Giren MCBÜ Takımlarını Misafir Etti

MCBÜ mühendislikte Avrupa Ligine adını yazdırdı

Gördes’te yem yüklü tır devrildi: 1 yaralı

MCBÜ’de 300 öğrenciden "Karsu - Zaman" işaret dili performansı

MCBÜ'den Mesleki Eğitim Zirvesi'ne önemli katkı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
İlçeler 24.09.2016 15:53:31 740 0
Tarih: 24.09.2016 15:53 Güncelleme: 24.09.2016 15:53
Haberi Sesli Oku