MANİSA/SELENDİ - MASKİ Genel Müdürlüğü, Selendi ilçesine bağlı Zıraman mahallesinde 2 kilometre kanalizasyon, 3 kilometre içme suyu hattı, 1 adet 50 metreküplük içme suyu deposu, 4 adet foseptik ve 12 kilometrelik kilit parke taşı döşeme çalışması yapacak. Altyapı çalışmaları başlayan mahalleye ziyaret gerçekleştiren Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanı Hilmi Serkan Emir, muhtar Bayram Sağlam ile bir araya geldi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, uzak yakın demeden il genelinde önemli altyapı ve üstyapı yatırımlarını hayata geçiriyor. Bu kapsamda Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı tarafından, Selendi ilçesine bağlı Zıraman mahallesinde 2 kilometrelik kanalizasyon, 3 kilometrelik içme suyu hattı, 1 adet 50 metreküplük içme suyu deposu, 4 adet foseptik ve 12 kilometrelik kilit parke taşı döşeme işi gerçekleştirilecek. Mahallede altyapı çalışmalarına hızlı bir şekilde start verildi. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanı Hilmi Serkan Emir, mahalle muhtarı Bayram Sağlam’ı ziyaret etti. Daire Başkanı Hilmi Serkan Emir’e MASKİ İlçe Şefi Uğur Akıncı ile yetkili personel de eşlik etti.

 “Kırsal mahalleler daha yaşanılabilir oluyor”

Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanı Hilmi Serkan Emir, “Selendi ilçemiz Zıraman mahallemizde toplamda 5 kilometrelik altyapı ile 12 bin metrekarelik üstyapı imalatı 1 adet 50 metreküplük içme suyu deposu ile 4 adet foseptik yapılacak. Bu çalışmalar ile mahallemizde büyük bir dönüşüm yaşanacak. Yatırım tamamlandığında mahallemiz daha yaşanılabilir bir yer olacak” dedi.

“Cengiz Başkanıma selamlar olsun”

Mahalle muhtarı Bayram Sağlam, “Mahallemde altyapı ile üstyapı çalışmaları yapılacak. Ekipler içme suyu hattını döşemeye başladı. MASKİ Genel Müdürlüğü ile mahallemiz çok güzel olacak. İhtiyacımız olan bir yatırımdı. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’e teşekkür ediyorum. Başkanıma Selendi’den selamlar olsun” dedi.



Saruhanlı’da 12. Sınıf Öğrencileri İçin Anlamlı İftar Buluşması

Saruhanlı’da Engel Tanımayan Şampiyon: Muhammed Emin Çiftçi İl Birincisi Oldu

Saruhanlı’da Vefat…

Belen Yolu Projesinde Önemli Adım: 1,6 Milyar TL’lik Sözleşme İmzalandı

İstiklal Marşı’nın Kabulünün 105. Yılı Saruhanlı’da Coşkuyla Anıldı

DÜNYA BÖBREK GÜNÜ: SAĞLIKLI BÖBREKLER, SAĞLIKLI BİR YAŞAM

Saruhanlı Belediye Başkanı Ekrem Cıllı’dan 12 Mart Mesajı

Mütevellili Mahallesi’nde 1500 Kişilik İftar Sofrası Kuruldu

Başkan Cıllı’dan 8 Mart’ta Kadınlara Anlamlı Jest

Saruhanlı Devlet Hastanesi’nde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlandı

Saruhanlı’da Yeni Devlet Hastanesinin Yapımına Başlandı

Manisa'da hissedilen bir deprem meydana geldi

Saruhanlı'da vefat...

Büyükşehir’den Saruhanlıya 22 milyon TL’lik yatırım... Çalışmalar başladı

Saruhanlı’da dere temizliği başladı... Koku ve sinek sorunu sona erecek

İmamoğlu’nun mektubu Saruhanlı’da okundu

Koldere’de Gönülleri Isıtan İftar Buluşması

SARUHANLI DEVLET HASTANESİ’NDE “GEBE OKULU”NDAN MEZUNİYET SEVİNCİ

SARUHANLI’DAN PALETLİ YÜZMEDE MADALYA YAĞMURU

PRESTİJ CADDELERİ IŞIL IŞIL OLDU

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
İlçeler 10.06.2022 09:59:00 1196 0
Tarih: 10.06.2022 09:59 Güncelleme: 10.06.2022 09:59
Haberi Sesli Oku