SELENDİ - MASKİ Genel Müdürlüğü, 100 milyon TL yatırım bedeliyle Selendi merkezde yürüttüğü büyük altyapı dönüşümünde içme suyu ana hattında döşeme çalışmalarını tamamlanırken abone bağlantılarında sona yaklaşıldı. İlçe merkezinde ikamet eden vatandaşlar yapılan çalışmadan memnun olduklarını ifade ederek, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün sayesinde sağlıklı suya kavuşacaklarını söyledi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Selendi ilçe merkezinde yürüttüğü altyapı çalışmaları kapsamında içme suyu ana hattında döşeme çalışmasını tamamlayarak, hanelere yeni hatlardan su vermeye başladı. İlçe merkezinde abone bağlantılarında da son aşamaya gelindi. MASKİ’nin altyapı çalışmalarının bittiği noktalarda Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından başlanılan üstyapı çalışmaları da hız kazandı.

MASKİ’nin standını gezen vatandaşlar, şaşkınlıklarını gizleyemedi

İlçe merkezinde ikamet eden vatandaşlar, İlçe Şefliği önüne kurulan eski-yeni içme suyu borularıyla ilgili standı ziyaret etti. Eski-yeni içme suyu borularının yer aldığı standı gezen Selendi sakinleri şaşkınlıklarını gizleyemedi. Stand başında röportaj veren vatandaşlar, musluktan akan suyun kalitesinin ve basıncının arttığını belirterek, kendilerine bu hizmeti ulaştıran Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür ettiler. Selendi için çok büyük bir yatırım olduğunu belirten Selendi sakinleri, eski paslı borulardan kurtuldukları için çok memnun olduklarını söylediler.

İşte vatandaşların açıklamaları:

Selendi İnnice Mahallesi Muhtarı Mahmut İşlek: “Çıkan boruların durumu belli. Allah razı olsun Cengiz Başkanımızdan. Her şeyin yenisi güzel… Tabi kış aylarındayız çalışmalar yapılırken çamur da olacak. Bunu kötüye yormaya gerek yok. Tamamlandığında daha iyi günlerde yaşamak için uğraşıyoruz. Çalışmalar devam ediyor. Yapılan yerlerimiz çok güzel. Selendi halkı için büyük bir yatırım. Çalışmalar yapılırken toz da olur toprak da olacak da yani. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Öyle derler bizde elbette çalışma var ki duman çıkıyor.”

Cennet Dam: “Çalışmalar bence iyi oluyor. Eski borulardan kurtuluyoruz. İçme suyumuz artık daha güzel olacak. Sağlıklı içme suyuna ulaşmak bizler için daha iyi bir gelecek demek. Burada yürütülen çalışmalarda da ekipler ellerinden geleni yaptı. Yapılacak ne varsa yaptılar. Öncelikle başkanımıza çok teşekkür ederiz bu çalışmaları yaptığı için, ihtiyacımız vardı. Çok teşekkür ediyorum.”

Ramazan Paşaoğlu: “Burada yapılan çalışmalar bizim için çok büyük bir anlam ifade ediyor. Eski mikroplu sulardan arınıp, çocuklarımızın da sağlığı sıhhati için yeni bir suya tertemiz bir suya kavuşacağız. Bu bizim için çok önemli bir şey. Bunlara vesile olan Büyükşehir Belediye Başkanımıza, ilçe Belediye Başkanımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.”

Ahmet Yüce: “Boruların değişmesi tabi ki iyi bir çalışma. Sularımız daha iyi olur. Cengiz Başkan’dan Allah razı olsun. Bize en başta köprü yapıldı, sonra da etrafı çevrildi. Biz yazı yazdık o da kabul etti köprümüz yapıldı. Devamlı işimize yarayan bir köprü oldu. Çok güzel bir köprümüz var. Allah bin kere razı olsun yapanlardan emeği geçenlerden. Çamurdan kurtulduk.  Kepçeyle geçiyorduk Allah’a şükürler olsun şimdi çok rahatız. Yaptırandan, yapandan Cengiz Ergün’den, Muhtarımızdan hepsinden Allah razı olsun. Başkanımıza sağlık mutluluk diliyorum. Selamlarımı iletiyorum.”

Mahsun Bacaksızoğlu: “Şimdiki durumdan yapılan hizmetten çok memnunuz. Gerçekten güzel hizmet oluyor. Her şey çok güzel… Yol çalışmaları da bittiğinde her şey daha da güzel olacak, cennethane gibi olacak buralar. Yaptıkları hizmetten dolayı emeği geçen herkesten Allah razı olsun.”

Recep Yüce: “Zaten göründüğü gibi bu borular son haline gelmiş. İnsanı zehirlemekten başka hiçbir işe yaramaz. Ama bu yeni boruları kullanırsak, bunlardan su içersek daha güzel olur. En güzel çalışma en güzel iş bu.  Cengiz Başkanımıza, MASKİ Genel Müdürümüze, ilçe Belediye Başkanımız Nurullah Savaş’a teşekkür ederim. Bu çalışmanın üzerine çalışma tanımam.”



Kan donduran cinayet: Ablasını sırtından bıçakladı!

Bir kişi, eski sevgilisinin arkadaşını bıçakla öldürdü

Bedriye Kılıç cinayeti... Eşi boğarak öldürüp uçurumdan atmıştı! Cesedin bulunması için yeniden arama yapıldı

Kan donduran cinayet

26 yaşındaki genç başından vurulmuş halde bulundu

Akıl almaz cinayet planı Para için önce sahte ilan verdi sonra cinayeti işledi

Trafikte Tartıştığı Kişi Tarafından Bıçaklanan Şahıs Hayatını Kaybetti

Evlat vahşeti! Babasını vurup kaçtı

Birlikte yaşadığı kadını öldürüp kuyuya attı

Berber dükkanına silahlı saldırı: 2 ölü

Ortaklık vaadiyle dolandırıldı üstüne darp edilip ölüm tehditleri aldı

Kayalıklardan düşen şahıs hayatını kaybetti

Yangın dumanından etkilenen yaşlı adam hayatını kaybetti

Karısını tüfekle öldürüp intihar etti

Kan donduran olay: 14 yaşındaki çocuk 4 yaşındaki kuzeninin boğazını keserek öldürdü!

Hırsızlar boş daireleri pes dedirten yöntemle belirledi

Sosyal medya tartışması cinayetle bitti

Cinayet: İmam, husumetli komşusu tarafından öldürüldü

Cinayet: Ailesini arayıp 'intihar etti' dedi

Kadın bıçaklanarak öldürüldü

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
İlçeler 8.01.2023 21:04:00 385 0

Tarih: 08.01.2023 21:04

Haberi Sesli Oku