SELENDİ - Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün 140 milyon TL yatırım bedeli ile yüz yılın yatırımı olarak Selendi ilçesine müjdelerle açıkladığı altyapı ve üstyapı çalışmaları, prestij cadde projesi ve ileri biyolojik atıksu arıtma tesisindeki yapım çalışmalarında sona gelindi. Yüzde 90 oranında tamamlanan çalışmaları yerinde inceleyen MASKİ Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanı Hilmi Serkan Emir, çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulacağını açıkladı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından 140 Milyon TL yatırım bedeliyle Selendi merkezde başlatılan altyapı ve üstyapı çalışmaları, prestij cadde projesi ve ileri biyolojik atıksu arıtma tesisindeki yapım çalışmalarında sona gelindi. Yüzde 90 oranında tamamlanan çalışmaları yerinde inceleyen MASKİ Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanı Hilmi Serkan Emir, Selendi Belediye Başkan Yardımcısı Aşkın Akkoç’u da makamında ziyaret ederek çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu.

“Selendi’nin çehresi değişecek”

Yaptığı inceleme ziyaretinde Selendi’nin çehresinin değişeceğinin altını çizen Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanı Hilmi Serkan Emir, “Selendi merkeze 39 kilometre kanalizasyon, 38 kilometre içme suyu ve 7 kilometre de yağmur suyu hattı döşeniyor. Alt ve üstyapı çalışmalarının yanı sıra 10 bin eşdeğer nüfusa hizmet verecek olan ileri biyolojik atıksu arıtma tesisinde de 840 bin metreküp atıksu arıtımı yapılacak.Ekip arkadaşlarımızın gayretli çalışmaları ile ilçemizin çehresini değiştireceğiz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün de dediği gibi çalışmalarımızın tamamlanmasıyla birlikte Selendi ilçemize yüz yılın yatırımı yapılmış olacak” dedi.

“Çalışmalar yüzde 90 tamamlandı”

Selendi ilçesinde yürütülen çalışmaların yüzde 90 oranında tamamlandığının da altını çizen Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanı Hilmi Serkan Emir, “Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü olarak Selendi ilçemizde başlattığımız çalışmalarda şuan sona gelmekteyiz. Çalışmalarımızın yüzde 90’ı tamamlandı. Hayırlısı ile kısa bir zaman dilimi içinde çalışmalarımıza son noktayı koyacağız. Durmadan yorulmadan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün liderliğinde yatırımlarımıza son sürat devam edeceğiz” dedi.



SARUHANLI’DA VEFAT…

Mütevelli’de Planlı ve Kalıcı Çözüm

Saruhanlı’da Vefat!..

Kaymakam Acar Taşçı Ailesi ile İftar Sofrasında Buluştu

Kemiklidere’de Yağış Mağduriyetine Büyükşehir Desteği

Saruhanlı Ülkü Ocakları İftar Programına Yoğun Katılım

Salih Dede Türbesi’nde Bakım ve Onarım Çalışmaları Tamamlandı

Sarıçam Mahallesi’ne Çok Amaçlı Hizmet Binası

Saruhanlı Belediyesi Özel Sporcuları İlçeyi Gururla Temsil Etmeye Hazırlanıyor

Genel Sağlık-İş Sendikası Manisa Şubesi’nden Saruhanlı’da Anlamlı Etkinlik

ÇALTEPE MAHALLESİ’NDE GÖNÜLLER AYNI SOFRADA BULUŞTU

Saruhanlı'da vefat...

MHP İlçe Başkanı Ulu’dan İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Aguş’a Ziyaret

Şehit Aileleri ve Gaziler Onuruna Anlamlı İftar Programı

Halitpaşa Mahallesi’de Göçüğe Anında Müdahale

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı Belediyesi’nden Anlamlı İftar Buluşması

Kumçay’ın Debisi Zirveyi Gördü!

Başkan Cıllı Sosyal Medyadaki Çağrıya Duyarsız Kalmadı

Nuriye Mahallesi’ne Güvenlik Kamerası Sistemi Kuruldu

Yağışlar Bereket Getirdi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
İlçeler 11.12.2022 13:40:00 874 0
Tarih: 11.12.2022 13:40 Güncelleme: 11.12.2022 13:40
Haberi Sesli Oku