SELENDİ - Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün 140 milyon TL yatırım bedeli ile yüz yılın yatırımı olarak Selendi ilçesine müjdelerle açıkladığı altyapı ve üstyapı çalışmaları, prestij cadde projesi ve ileri biyolojik atıksu arıtma tesisindeki yapım çalışmalarında sona gelindi. Yüzde 90 oranında tamamlanan çalışmaları yerinde inceleyen MASKİ Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanı Hilmi Serkan Emir, çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulacağını açıkladı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından 140 Milyon TL yatırım bedeliyle Selendi merkezde başlatılan altyapı ve üstyapı çalışmaları, prestij cadde projesi ve ileri biyolojik atıksu arıtma tesisindeki yapım çalışmalarında sona gelindi. Yüzde 90 oranında tamamlanan çalışmaları yerinde inceleyen MASKİ Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanı Hilmi Serkan Emir, Selendi Belediye Başkan Yardımcısı Aşkın Akkoç’u da makamında ziyaret ederek çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu.

“Selendi’nin çehresi değişecek”

Yaptığı inceleme ziyaretinde Selendi’nin çehresinin değişeceğinin altını çizen Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanı Hilmi Serkan Emir, “Selendi merkeze 39 kilometre kanalizasyon, 38 kilometre içme suyu ve 7 kilometre de yağmur suyu hattı döşeniyor. Alt ve üstyapı çalışmalarının yanı sıra 10 bin eşdeğer nüfusa hizmet verecek olan ileri biyolojik atıksu arıtma tesisinde de 840 bin metreküp atıksu arıtımı yapılacak.Ekip arkadaşlarımızın gayretli çalışmaları ile ilçemizin çehresini değiştireceğiz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün de dediği gibi çalışmalarımızın tamamlanmasıyla birlikte Selendi ilçemize yüz yılın yatırımı yapılmış olacak” dedi.

“Çalışmalar yüzde 90 tamamlandı”

Selendi ilçesinde yürütülen çalışmaların yüzde 90 oranında tamamlandığının da altını çizen Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanı Hilmi Serkan Emir, “Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü olarak Selendi ilçemizde başlattığımız çalışmalarda şuan sona gelmekteyiz. Çalışmalarımızın yüzde 90’ı tamamlandı. Hayırlısı ile kısa bir zaman dilimi içinde çalışmalarımıza son noktayı koyacağız. Durmadan yorulmadan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün liderliğinde yatırımlarımıza son sürat devam edeceğiz” dedi.



Yeniden yargılanacak olan taciz sanığı hakkında korkutan iddia

Korkunç cinayet

Kan donduran cinayet: Ablasını sırtından bıçakladı!

Bir kişi, eski sevgilisinin arkadaşını bıçakla öldürdü

Bedriye Kılıç cinayeti... Eşi boğarak öldürüp uçurumdan atmıştı! Cesedin bulunması için yeniden arama yapıldı

Kan donduran cinayet

26 yaşındaki genç başından vurulmuş halde bulundu

Akıl almaz cinayet planı Para için önce sahte ilan verdi sonra cinayeti işledi

Trafikte Tartıştığı Kişi Tarafından Bıçaklanan Şahıs Hayatını Kaybetti

Evlat vahşeti! Babasını vurup kaçtı

Birlikte yaşadığı kadını öldürüp kuyuya attı

Berber dükkanına silahlı saldırı: 2 ölü

Ortaklık vaadiyle dolandırıldı üstüne darp edilip ölüm tehditleri aldı

Kayalıklardan düşen şahıs hayatını kaybetti

Yangın dumanından etkilenen yaşlı adam hayatını kaybetti

Karısını tüfekle öldürüp intihar etti

Kan donduran olay: 14 yaşındaki çocuk 4 yaşındaki kuzeninin boğazını keserek öldürdü!

Hırsızlar boş daireleri pes dedirten yöntemle belirledi

Sosyal medya tartışması cinayetle bitti

Cinayet: İmam, husumetli komşusu tarafından öldürüldü

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
İlçeler 11.12.2022 13:40:00 418 0

Tarih: 11.12.2022 13:40

Haberi Sesli Oku