SARUHANLI - Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı, yol yapım çalışmaları tamamlanan Selendi ilçesine bağlı Çamlıca, Çalıklı, Aşağıtefen ve Kurşunlu mahallelerini ziyaret etti. Mahalle muhtarları, ihtiyaç duydukları yol yapım çalışmasının tamamlanmış olması nedeniyle başta Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün olmak üzere, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Mahalle muhtarlarını sık sık ziyaret ederek taleplerini yerinde dinleyen Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı, yol yapım çalışmalarının tamamlandığı Selendi ilçesine bağlı Çamlıca, Çalıklı, Aşağıtefen ve Kurşunlu mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı personelinin mahalle ziyaretlerine Manisa Büyükşehir Belediyesi Selendi Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Sakin Gürbüz de eşlik etti. Selendi Muhtarlar Derneği Başkanı ve Çamlıca Mahallesi Muhtarı Bünyamin Demir, Çalıklı Mahallesi Muhtarı Hikmet Akkuş, Aşağıtefen Mahallesi Muhtarı Mustafa Ercan ve Kurşunlu Mahallesi Muhtarı Metin Yıldız ile bir araya gelen Büyükşehir Belediyesi heyeti, muhtarlara Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün hediyesi olan duvar saatinden de takdim etti.

Muhtarlar Teşekkürlerini İletti

Yol yapım çalışmaları nedeniyle memnuniyetlerini paylaşan mahalle muhtarları, emeği geçenlere teşekkürlerini iletti. Muhtarlar şöyle konuştu:

Çamlıca Mahalle Muhtarı Bünyamin Demir: Yapılan hizmetleri takdirle karşılamazsak, hizmet bekleyemeyiz. Yıllardan beri kanayan yaramız olan yolumuz asfaltlandı. Başta Cengiz Başkanımız olmak üzere, Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanlığına ve ekiplerine, emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.

Çalıklı Mahalle Muhtarı Hikmet Akkuş: Yapılan hizmetler nedeniyle sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Başkanımızdan memnunuz. Asfaltlanan yollar çok güzel oldu. Kalan eksiklikler de tamamlanır diye düşünüyoruz.

Aşağıtefen Mahalle Muhtarı Mustafa Ercan: Başta Cengiz Ergün Başkanımız olmak üzere, tüm çalışanlarına ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yollarımız sıkıntılıydı. Adım adım bu sorunları aşıyoruz. Başkanımızdan ve çalışmalarından memnunuz. Başarılarının devamını diliyorum.

Kurşunlu Mahallesi Muhtarı Metin Yıldız: Yapılan çalışmalardan gayet memnunuz. Bu yol diğer mahallelerle bağlantıyı sağlayan bir yol. Yıllardır çile çektik. Cengiz Ergün başkanımızla birlikte yılların sorunu çözüldü. 7 mahalleyi birbirine bağlayan 5 kilometrelik bir sahaydı bu. Çok teşekkür ediyorum.



UNUTMAZ ZEYTİNYAĞI FABRİKASI ZEYTİN SIKIM SEZONUNU AÇTI

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Salı günü görev yapacak doktorlar

MHP SARUHANLI İLÇE TEŞKİLATI EV EV SOKAK SOKAK HALKIN ARASINDA

SARUHANLI’DA VEFAT…

Saruhanlılı öğretmenlerden Turnuva başarısı

Traktör devrildi: 1 ölü

Deprem oldu hissetiniz mi?

Evinde silahla vurulmuş halde bulundu!

Servis sürücüsü dehşet anlarını anlattı

Saruhanlı Ziraat Odası Başkanı duyurdu

Görme engelliler Spil Dağı zirvesinde bayrak değiştirdi

Deneyap 2025 mezuniyet programı gerçekleştirildi

Öğrenci servisi yandı: 13 çocuk son anda kurtarıldı

Manisa Şehir Hastanesi 7 Yaşında

Büyükşehir’den Saruhanlı Okullarında Spor malzemesi

Paranın ilk basıldığı Sardes Antik Kenti artık gece de parlıyor

SALİHLİ KEMERDAMLARI GELENEKSEL 4. YAĞMUR DUASINA YOĞUN KATILIM OLDU

Traktör kazası: 1 ölü

Otobüs kaptanı otel odasında ölü bulundu

Otomobil ile tır çarpıştı: 1 yaralı

Devrilen otomobilin sürücüsü yaralandı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
İlçeler 25.08.2020 15:15:00 6804 0
Tarih: 25.08.2020 15:15 Güncelleme: 25.08.2020 15:15
Haberi Sesli Oku