Tarih: 16.10.2022 14:43

Selendi'de Adnan Menderes Caddesi Prestij Kazanıyor

Facebook Twitter Linked-in

SELENDİ - Manisa Büyükşehir Belediyesi, Selendi ilçesi Adnan Menderes Caddesinde başlattığı prestij cadde yapımını hızla sürdürüyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya, Selendi Belediye Başkan Yardımcısı Aşkın Akkoç, Selendi Muhtarlık İşleri Müdürü Önder Baştürk, teknik ekipler ve yüklenici firma yetkilileri ile birlikte Adnan Menderes Caddesinde gerçekleştirilen prestij proje çalışmalarını inceledi. Çalışmalar hakkında bilgi veren Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya, “MASKİ Genel Müdürlüğümüz, Selendi ilçesinde altyapı çalışmalarını gerçekleştiriyor. Bu kapsamda altyapı çalışmaları tamamlanan Adnan Menderes Caddesi’nde Büyükşehir Belediyesi olarak biz de yakın zamanda prestij cadde yapımına başlamıştık. Çalışmalarımız hızla devam ediyor. Kilit parke taşı döşemesi, ışıklı kaldırım ve oluk yapımını sürdürüyoruz. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün öncülüğünde Selendi’ye güzel bir prestij caddesi kazandıracağız” diye konuştu.

Sırada Atatürk Caddesi Var

         Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya, Selendi halkı için müjdeli bir haberi de paylaştı. Topkaya, Adnan Menderes Caddesindeki çalışmaların ardından Atatürk Caddesinin prestij proje kapsamında yenileneceğini duyurdu.

Akkoç, Teşekkür Etti

         Adnan Menderes Caddesindeki çalışmalar hakkında görüşlerini paylaşan Selendi Belediye Başkan Yardımcısı Aşkın Akkoç, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ve Selendi Belediye Başkanımız Nurullah Savaş’ın işbirliğinde ilçemize güzel hizmetler kazandırıyoruz. İlçemiz altyapısıyla, üstyapısıyla yenileniyor. Selendi’mize değer katan çalışmalar için teşekkür ediyoruz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —