Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10154,25%1,08
  • DOLAR

    32,36% -0,37
  • EURO

    34,70% -0,27
  • GRAM ALTIN

    2394,28% -1,16
  • Ç. ALTIN

    3876,85% -0,25

Selendi ve Demirci Merkeze 175 KM İçme Suyu Hattı

Selendi ve Demirci Merkeze 175 KM İçme Suyu Hattı

MASKİ Genel Müdürlüğü, Selendi ve Demirci ilçe merkezlerinde gerçekleştireceği 175 kilometrelik içme suyu hattı yenileme projesi kapsamında İller Bankası ve yüklenici firma yetkilileri ile yersel tetkikte bulundu.

SARUHANLI - MASKİ Genel Müdürlüğü, Selendi ve Demirci ilçe merkezlerinde gerçekleştireceği 175 kilometrelik içme suyu hattı yenileme projesi kapsamında İller Bankası ve yüklenici firma yetkilileri ile yersel tetkikte bulundu.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 17 ilçede büyük altyapı dönüşümüne devam ediyor. Projeler Dairesi Başkanlığı tarafından ‘Manisa İli Demirci, Selendi ve Köprübaşı İlçe Merkezleri İçme Suyu Şebeke Kesin Projesi’ kapsamında, Demirci ve Selendi’de İller Bankası ve yüklenici firma yetkilileri ile yersel tetkikler yapıldı. İçme suyu depolarının olduğu noktaları da gezen heyet, proje üzerinde incelemelerde bulundu. Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş’ı da ziyaret eden heyet proje hakkında bilgi verdi. Hazırlanan proje doğrultusunda Selendi’de 65, Demirci’de 110 kilometre içme suyu hattı yenilenecek.

SUKAP kapsamında kanalizasyon hattı ve atıksu arıtma tesisi de yapılacak

Kanalizasyon hattı ve atıksu arıtma tesisleri için İller Bankasından ‘Su ve Kanalizasyon Altyapı Projeleri’ (SUKAP) hibe desteği de alan MASKİ, Demirci’de 80 kilometre kanalizasyon, Selendi’de 39 kilometre kanalizasyon ve 10 kilometre de yağmur suyu hattı döşeyecek. Yüzde 50’si hibe kredi ile yapılacak olan proje içerisinde atıksu arıtma tesisleri de inşa edilecek.

İlçe merkezlerinin kaderi değişiyor

MASKİ Genel Müdürü Şehnaz Başaran, “17 ilçemizde dur durak bilmeden projelerimize hayat veriyoruz. Uzak yakın demeksizin yürüttüğümüz projelerimiz ile Demirci ve Selendi merkezde altyapı dönüşümünü sağlayacağız. Çağımız gerekliliklerine göre büyük bir titizlik içerisinde hazırladığımız projelerimiz ile 3 ilçemizin geleceğini yeniden inşa edeceğiz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün liderliğinde hemşerilerimizi hak ettiği hizmetlerle buluşturmayı sürdüreceğiz” dedi.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor