MANİSA - Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Selçuk Özdağ, Kırıkkale İl yönetimi ile Kırıkkale’de bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Selçuk Özdağ, Kırıkkale İl Koordinatörü Alaaddin Süer, Kırıkkale İl Başkanı Murat Korkmaz ve yönetim kurulu ile Sivil Toplum Kuruluşları başta olmak üzere; şehit ailelerinin yakınları, sanayiciler, iş insanları, tarım kuruluşlarını ziyaret ederek, halkın sesine kulak verdi.

İlk olarak kahvaltılı bir basın toplantısı düzenleyen Özdağ, Ak Parti’nin kurulduğu koşulları bugün ülkeyi getirdiği yeri, 17/25 Aralık sürecini, Ahmet Davutoğlu’na yapılan operasyon, 15 Temmuz, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Gelecek Partisi’nin kuruluş sürecini anlattı.

Türkiye’nin bugün iki büyük problemle karşı karşıya olduğunu kaydeden Özdağ, bunlardan ilkinin Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi olduğunu, ikincisinin ise Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye’yi yönetme tarzı olduğunu kaydetti.

Bugün Türkiye’nin en büyük bir diğer probleminin ekonomik kriz olduğunu da kaydeden Özdağ, bu krizin sebebinin ise ‘yönetememek’ olduğunu belirtti. Artık ülkede ‘bakanlık’ diye bir kurumun kalmadığını hepsinin adının ‘Recep Tayyip Erdoğan’ olduğunu ifade eden Özdağ, Türkiye’nin tarımda, madencilikte ve sanayide sergilediği olumsuz tabloyu anlattı.

Selçuk Özdağ ayrıca burada gündeme düşen bir Cumhurbaşkanı adaylığı açıklamasında bulundu. Özdağ, " Gelecek Partisi ve Millet İttifakı olarak iktidara geldiğimiz zaman parlamenter sisteme geçişi başlatacağız. 6'lı masanın yapacağı ilk iş, cumhurbaşkanlığını kazanmak. Cumhurbaşkanı adayımızı da seçim kararı alındıktan 1 hafta sonra açıklayacağız. 6 parti olarak yolculuk yaparken çok tecrübeli insanlara sahibiz" diye konuştu.



2 aylık bebeğin şüpheli ölümüne ilişkin 4 kişi gözaltına alındı

Sarıgöl’de 2025 yılı üzümleri dalında bekletip 2026'nın ilk günü hediye etti

Okul çıkışı sokak köpeklerinin saldırdığı Davut, yaralandı

Geleceğin savunma sanayi uzmanları Manisa’da yetişecek

Manisa’da alkol satışı ve sunumuna sıkı denetim

Gülşah Durbay'ın ismi Yunusemre'de yaşatılacak

Manisa Coğrafi İşarette 16'ncı sırada

MASKİ'de yangın tatbikatı

Saruhanlı’da Vefat…

Sındırgı yeni yıla da depremle girdi

Turgutlu'da 2 milyon avroluk soygun kamerada: Çelik kasayı metrelerce sürüklediler

SARUHANLI’DAKİ HİZMETLER TÖRENLE AÇILACAK

Saruhanlı’da Vefat…

Ulaşım Artık Daha Güvenli: Deliçay Yatağında Düzenleme Tamamlandı

Manisa'nın yüksek kesimlerinde kartpostallık kar manzaraları

Saruhanlı Belediyesi’nden 42 Mahalleye Plastik Masa Desteği

İstanbullu öğrenciler Turgutlulu şehit aileleri ve gazileri duygulandırdı

SALİHLİLİ MADEN TEKNİKERİ 35 YILDA İNANILMAZ BİR DOĞALTAŞ KOLEKSİYONUNA SAHİP OLDU

ESTETİK ÖDÜLLERİNDE ÜNLÜ AKINI

İlginç iddia: Ankara'da yaşayan kadın, babasının Trump olduğunu iddia etti, dava açtı

Kontrolden çıkan otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 2.07.2022 10:02:00 4117 0
Tarih: 02.07.2022 10:02 Güncelleme: 02.07.2022 10:02
Haberi Sesli Oku