sSARUHANLI - Ak Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ 16 Nisan referandum çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği Saruhanlıda bir kahvehanede vatandaşlarla konuşarak neden ?evet? demeleri gerektiğini anlattı.
Programa, Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Gökmen, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Kayalar eşlik etti.
?Bu Millet Çok Ferasetli Ve Hikmet Sahibi?
Cumhurbaşkanlığı sistemi bizim için çok önemli diyerek konuşmasına başlayan Özdağ, ?geçmişteki iki başlılık kalkacak ve daha önceki olan karışıklıklar ve sorunları bir daha yaşamayacak bu millet. Bu millet vatanına sahip çıktığını bu zamana kadar hep gösterdi bundan sonrada gösterecek ve 16 Nisan´da da doğru olanı seçecek. Dış güçler bu zamana kadar bu ülkenin çocukları ülkeyi yönetmesin dediler ve ne zaman ülke güçlenmek için atılım yapmaya çalıştıysa hep darbelerle önümüzü kestiler. Almanya 2 defa dünya savaşına girdi ama şimdi en güçlü ülkelerden birisi konumunda. Çünkü demokrasiyi içselleştirmişler onlar. Biz 2. Dünya savaşına girmememize rağmen o gelişmeyi gösteremedik çünkü demokrasiyi içselleştiremedik. Ama bu millet çok ferasetli ve hikmet sahibi o yüzden sandıkta hep doğruyu seçer.?
?Gençlerimizde Özgürlük Var?
Özdağ şöyle devam etti, ?Kılıçdaroğlu bize diyor ki 15 senedir iktidardasınız ne istediniz de yapamadınız. Deniz Baykal olmasa biz anayasayı değiştirip genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ı vekil yapamıyorduk. Demek ki her şeye gücümüz yetmiyor. Milletimiz ve duyarlı siyasetçiler olmasa istediğimiz her şeyi yapamıyoruz. Türkiye ne zaman güçlenmeye ve gelişmeye başladıysa darbelerle Türkiye´nin önü kesildi. Biz hizmet yapmaya çalıştıkça farklı kesimler tarafından baskıya ve sıkıştırmaya maruz kaldık. Bunlardan dolayı başkanlık sistemine evet denilmesi gerekiyor çünkü bu yeni sistemde icraatlar daha çabuk yapılacak. Gereksiz yere uzamayacak hizmetlerin süresi. Biz atalarımızdan bize yadigâr bu devleti yaşatıp taçlandıracağız. Bu millet demokrasiden ve sandıktan asla vazgeçmez. Atatürk, Türkiye Cumhuriyetin kurucusu olarak hep anılacak ve cumhuriyet vazgeçilmezimiz olarak kalacaktır. Bizim sembolümüz çift başlı kartal ve kurt olduğu için genlerimizde özgürlük var. Hiç bir zaman esareti kabul etmedik, etmeyiz. Ben Manisa´nın ve Saruhanlının bize destek vereceğine inanıyorum. 16 Nisan hepimize zenginlik ve özgürlük getirecek inşallah.?



Trafik kazasında şehit olan polis memurunun kimliği belli oldu

SARUHANLI’DA VEFAT…

Üreticilere zeytin dal kanseri uyarısı

Eymen için 12 milyon TL toplandı

CHP'li belediye başkanı ağlayarak anlattı: 'Tehdit ediliyoruz'

Demirtaş ve Kavala’yı ziyaret eden Arınç'tan 'tahliye' açıklaması

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da Arıcılık Kursları ile sürdürülebilir üretim hedefleniyor

SARUHANLI'da 15 YILLIK ENGELLİ ŞOFÖRE 'ARAÇ KULLANAMAZSIN' KARARI

Saruhanlı'da vefat...

Milaslı Şehit Astsubay Kuran, son yolculuğuna uğurlandı

Ağaçtan düşen talihsiz kadın yaşamını yitirdi

Aren bebeğin annesi hakkında yakalama kararı çıkarıldı

Gece Yarısı Sokağa Atılan Aileye Manisa Büyükşehir Belediyesi Sahip Çıktı!

Disiplin Kurulu Mütevellispor - Lalelispor maçına ilişkin kararını açıkladı

Araç yüklü tırda yangın: Araçlar kullanılamaz hale geldi

Salihli'de takla atan otomobil alev aldı: Sürücü yara almadan kurtuldu

Açık Ceza İnfaz Kurumunda skandal ölüm iddiası

Muğla'daki uçak kazasından kurtulmuştu, Hırvatistan’da şehit oldu

Köpekleri tüfekle vuran şahıs tutuklandı

Mantar toplamaya giden ve kayıp ihbarı yapılan yaşlı adam sağ bulundu

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 4.04.2017 08:53:12 603 0
Tarih: 04.04.2017 08:53 Güncelleme: 04.04.2017 08:53
Haberi Sesli Oku